Görüş Bildir
Haberler
Başlat: Ready Player One Filmi Hakkında Detaylar

Başlat: Ready Player One Filmi Hakkında Detaylar

Aysel Azkan
02.10.2018 - 16:09

Başlat: Ready Player One Filmi Hakkında Detaylar

Kaynak : KURGU GÜCÜ

Bilim Kurgu Filmleri türünde yer alan Başlat: Ready Player One 2018 senesinin Mart ayının 30'unda vizyona girmiştir. Yönetmen koltuğunda Steven Spielberg otururken, filmin Senaryosunu Ernest Cline ve Zak Penn birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Kristie Macosko Krieger, Donald De Line, Dan Farah ve Steven Spielberg ortak olarak üstlenmişlerdir. Film 7.9 IMDB puanına sahiptir. Bu puanı hak eden bir film olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle oyun severlerin mutlaka izlemesi gereken filmlerden bir tanesidir.

Başlat: Ready Player One Film İncelemesi yapacak olursak, film aslında oyundan ibarettir. Filmin Türk dağıtımcılığını Warner Bros Turkey yapmaktadır. Filmin çok akıcı olduğunu ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz diyenlerin olduğu ve bunun yanı sıra film bir çok filme, müziğe ve karaktere göndermeler yaptığı belirtilmiştir. Yakın gelecekte insanların sanal ortamın hükmüne boyun eğdiği ve gerçekçilikten uzak kaldıkları bir zamanın içinde, yalnızlığı tecrübe edinmiş olan birinin piyasaya sürdüğü bir oyunda verilen görevleri yerine getirmeye çalışan ve sanal oyunların gözünden takip ettiğimiz bir bilim kurgu filmdir. Ayrıca Abd yapımı bir filmdir.

Başlat: Ready Player One Film Konusu

Film oyundan ibarettir. Oyunun kahramanı olacak olan Wade Watts, yıllar öncesinde babası ve annesini kaybeden ve bunun üzerine kendini sanal alemin için atan genç adam, sanal gerçeklik oyunu sayesinde kendine muhteşem bir hayat kurmuştur. Oyunun kurucu olan kişi kısa zaman içinde hayatının sonuna geleceğinden dolayı oyunun içine anahtar gizlemiştir. Bu anahtarı bulanın tüm oyunun sahibi olacağını belirtiliyor. Bunun üzerine bu anahtar herkes tarafından aranmaya başlanıyor. İşte filmin olayı tamamen bundan ibarettir.

İlginizi Çekebilir = Korku Filmleri: Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar 2018 Film İncelemesi

Başlat: Ready Player One Film Oyuncu Kadrosu

Wade yani Parzival rolünde Tye Sheridan, Samantha yani Art3mis rolünde Olivia Cooke, Sorrento rolünde Ben Mendelsohn, Helen yani Aech rolünde Lena Waithe, Ogden Morrow rolünde Simon Pegg, Halliday yani Anorak rolünde Mark Rylance,  i-R0k rolünde T.J. Miller ve F'Nale Zandor rolünde Hannah John-Kamen yer almaktadır.

Filmin ilk yarım saatlik bir dilimini izleme fırsatımız oldu ve iyi gidiyordu fakat devamını izlemeye vakit bulamadık fakat devamının daha ilginç ve sürükleyici olduğunu düşünüyorum. En kısa zamanda devamını da izlemeye çalışacağım. Sizlere filmi izlemenizi tavsiye ederim. Özellikle yukarıda da dediğimiz gibi oyun meraklıların zevkle seyredeceği bilim kurgu filmlerinden bir tanesidir.

Kaynak: https://www.xn--kurgc-nvab.com/2018/0...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın