Görüş Bildir
Haberler
Bankalar ve Noterler Bugün Açık Mı? 19 Mayıs’ta Bankalar Çalışıyor Mu?

Bankalar ve Noterler Bugün Açık Mı? 19 Mayıs’ta Bankalar Çalışıyor Mu?

Türkiye’de bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı heyecanı yaşanıyor. Milli bayramlarımızdan olan 19 Mayıs, resmi tatil olarak kabul ediliyor. Vatandaşlar, 19 Mayıs’ta açık olacak kurum ve işletmeleri araştırıyor. Özellikle bankada ve noterde işi olan vatandaşlar banka ve noterlerin 19 Mayıs’ta açık olup olmadığını öğrenmek istiyor. Peki, bugün bankalar açık mı? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Banka ve Noterler Bugün Açık Mı?

Banka ve Noterler Bugün Açık Mı?

Banka ve Noterler de diğer birçok işletme gibi resmi tatillerde kapalı olan kurumlar arasında bulunuyor. Bu nedenle 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatili nedeniyle bankalar ve noterler konumda olacaklar.

18 Mayıs’ta mesai bitimine kadar noterlerde işlemlerini bitirmeyen kişiler bir sonraki işlem günü olan 20 Mayıs’ı bekleyecekler. Dolayısıyla 19 Mayıs’ta noterlerde işlem yapılamayacak. Alınan tedbirler nedeniyle nöbetçi noter uygulamasının da olmaması bekleniyor.

Banka ve noterlerin yanı sıra kargolar, PTT ve devlet daireleri de 19 Mayıs’ta kapalı olacaklar. Resmi tatilin sona ermesiyle birlikte kurumlar yeniden hizmet vermeye devam edecekler.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın