Görüş Bildir
Haberler
Bandırma Belediyesi'nden Hasan Can Kaya'ya Kahkahaya Boğan Cevap: Seni De Bekleriz Bebiş...

Bandırma Belediyesi'nden Hasan Can Kaya'ya Kahkahaya Boğan Cevap: Seni De Bekleriz Bebiş...

GNS
26.11.2021 - 22:04

YouTube üzerinden başladığı stand-up programı Konuşanlar'ı Exxen'de devam ettiren Hasan Can Kaya yayınladığı her bölümle seyircisini güldürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yönetmen sevgilisiyle ayrılığıyla gündeme gelen 31 yaşındaki komedyenin son programında Bandırma Üniversiteli bir seyirciyle şakalaşması sonrası, Bandırma Belediyesi Hasan Can Kaya'ya güldüren bir cevap gönderdi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Komedyen Hasan Can Kaya son dönemlerde sosyal medyanın ve magazinin sık konuşulan isimlerinden Instagram komedi sayfalarında sık sık paylaşılan Hasan Can Kaya'nın Exxen'de sunduğu Konuşanlar programı ses getirmeye devam ediyor. Son olarak bir üniversite öğrencisiyle şakalaşan Kaya'ya Bandırma Belediyesi'nden cevap geldi: Seni de bekleriz bebiş...

YouTube'da Çok Hızlı Büyüme Kat Etti

YouTube'da Çok Hızlı Büyüme Kat Etti

Hasan Can Kaya, Ocak 2020'de ilk kişisel projesi olan 'Konuşanlar Talk Show' çekimlerine başladı. 12 Mayıs 2020'de Youtube'da sıfır abone ile ilk bölümü yayınlanan program, kısa sürede büyük ilgi gördü. Henüz üçüncü ayında toplamda 10 milyon izlenmeyi aştı.

Exxen'de Konuşanlar

Exxen'de Konuşanlar

YouTube'da yayınlanan Konuşanlar programı geniş bir izleyici kitlesine ulaşınca Exxen'e transfer oldu. Exxen'e transfer olan Hasan Can Kaya da 'Konuşanlar' programında yaptığı esprileriyle gündem olmaya devam ediyor. Kaya, programında Bandırma'da okuyan bir öğrenci ile sohbet edince Belediye'den jet yanıt geldi.

Bandırma Belediyesi'nden Güldüren Cevap

Bandırma Belediyesi'nden Güldüren Cevap

Bandırma'da üniversite okuyan seyirci, 'Bandırma'nın üniversitesi güzel. Sessiz sakin bir ortam var' dedi. Bandırma'da üniversite olmasına şaşıran Kaya ise '72 yaşında mısın niye sakin sessiz bir yer arıyorsun?' şeklinde konuştu. Hasan Can Kaya'nın bu sözlerine Bandırma Belediyesi'nden cevap gecikmedi.

Seni De Bekleriz Bebiş

Seni De Bekleriz Bebiş

Diyaloğun videosunu Twitter hesabından paylaşarak Kaya'nın sürekli 'Bebiş' demesine gönderme yapan Belediye, 'Bandırma Türkiye'nin en genç üniversitesine sahipken, aynı zamanda büyük bir tarihe, kültüre, kısacası bir kente dair her şeye sahip... Her yaştan insana mutluluk ve huzur veren güzel Bandırmamızı yakından tanıtmak için seni de bekleriz bebiş' yazdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu İçerik De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın