Görüş Bildir
Haberler
Hasan Can Kaya'nın Ayrılığında Yeni İddia! İhanet Mi Söz Konusu?

Hasan Can Kaya'nın Ayrılığında Yeni İddia! İhanet Mi Söz Konusu?

GNS
04.11.2021 - 18:41

Acun Ilıcalı'nın kurucusu olduğu Exxen platformunda Konuşanlar programını sunan komedyen Hasan Can Kaya geçtiğimiz günlerde 2,5 yıllık ilişkisine son verdiğini açıklamıştı. Programının yönetmenliğini de yapan Sultan San ile ayrılıklarında herhangi bir sorun ya da özel sebep olmadığını belirten komedyen hakkında beklenmedik iddialar ortaya çıktı. 31 yaşındaki Hasan Can Kaya'nın yönetmen Sultan San ile ayrılmasının sebebi bahsi geçen o isim mi? İşte haberin detayları... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaptığı komedi programıyla sık sık gündeme gelen Hasan Can Kaya bu aralar özel hayatıyla dillerden düşmüyor. Dijital içerik platformu olan Exxen'de Konuşanlar'ın sunuculuğunu yapan Hasan Can Kaya'nın Sultan San ile ayrılığı hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. İşte haberin detayları...

Stand-up gösterisi ile adından sıkça söz ettiren 31 yaşındaki komedyen, 2.5 yıldır yönetmeni Sultan San ile aşk yaşıyordu. İkili sürpriz şekilde ayrılık kararı kaldı. 'Beşer Beşer', 'Güldür Güldür' ve 'Güldüy Güldüy Şov' gibi komedi programlarında yönetmenlik ve yardımcı yönetmenlik yapan Sultan San, şimdilerde 'Konuşanlar'da yönetmen olarak görev alıyor.

Skandal Yok

Skandal Yok

Hasan Can Kaya, 'Karşılıklı aldığımız bir karar. Arka planda özel bir neden yok. İş ilişkimiz eskisi gibi devam edecek' açıklamasında bulundu. Kaya, 2,5 yıldır aşk yaşadığı yönetmen Sultan San ile ayrılmasıyla ilgili olarak gelen sorulara “Sultan ile hâlâ çok iyi dostuz. Karşılıklı alınmış bir karar. Altında bir travma yok, bir nankörlük yok. Yani sizin ilginizi çekecek bir skandal yok” diyerek cevap verdi.

Çeşme'de Fotoğrafları Çıktı

Çeşme'de Fotoğrafları Çıktı

Ayrılık haberlerinin ardından Haziran 2021'de Çeşme’de tanışan Hasan Can Kaya ile Sevil İlayda Koçak'ın ortaya çıkan bir fotoğrafı kafaları karıştırdı. SnobMagazin’in haberine göre; kısa sürede yakınlaşan Sevil İlayda Koçak ile Hasan Can Kaya'nın birlikte verdiği fotoğraf sonrası Sultan San’ın ilişkiyi noktaladığı iddia edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın