Görüş Bildir
Haberler
Konuşanlar'ın Sunucusu Hasan Can Kaya 2,5 Yıllık İlişkisine Son Verdi!

Konuşanlar'ın Sunucusu Hasan Can Kaya 2,5 Yıllık İlişkisine Son Verdi!

GNS
02.11.2021 - 22:17

Acun Ilıcalı'nın kurmuş olduğu dijital içerik platformu Exxen'de Konuşanlar adlı programın sunuculuğunu yapan Hasan Can Kaya 2,5 senelik ilişkisine son verdi. Komedi içeriği üreticisi olarak tanınan stand-up'çı yönetmen Sultan San ile sevgiliydi. 31 yaşındaki komedyen hayranlarına ilişkisinin sona ermesiyle alakalı açıklama yaptı. İşte Hasan Can Kaya'nın ayrılık açıklaması...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Youtube'da yayınladığı Konuşanlar programıyla ün kazanan ve sonrassında Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital içerik platformu Exxen'e transfer olan Hasan Can Kaya, programlarında da sürekli bahsettiği sevgilisi Sultan San ile ayrıldı. İşte haberin detayları...

2,5 Yıllık Aşkın Sonu

2,5 Yıllık Aşkın Sonu

YouTube'da yayınlanan Konuşanlar programıyla büyük bir çıkış yakaladıktan sonra Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen platformuna transfer olan Hasan Can Kaya, programın yönetmeni Sultan San ile ayrıldıklarını açıkladı.

Hasan Can Kaya ayrılık haberleriyle ilgili 'Karşılıklı aldığımız bir karar. Arka planda özel bir neden yok. İş ilişkimiz eskisi gibi devam edecek' ifadelerini kullandı.

Programda Yönetmenliğe Devam Ediyor

Programda Yönetmenliğe Devam Ediyor

Beşer Beşer, Güldür Güldür ve Güldüy Güldüy Şov gibi komedi şovlarında yönetmenlik ve yardımcı yönetmenlik yapan Sultan San, şimdilerde Konuşanlar programında yönetmen olarak görev alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın