Görüş Bildir
Haberler
Bahar Şahin Kimdir, Kaç Yaşındadır, Neden Gündemde? Eğlence Gecesi Hastanede Bitti

Bahar Şahin Kimdir, Kaç Yaşındadır, Neden Gündemde? Eğlence Gecesi Hastanede Bitti

Oyuncu Bahar Şahin, hastaneden paylaştığı fotoğrafla sosyal medyanın gündemine oturdu. Dün akşam arkadaşlarıyla bir davete katılan ve şıklığıyla dikkatleri üzerine çeken Bahar Şahin, gece geç saatlere kadar da eğlendi. Güzel oyuncu, bugün öğle saatlerinde ise hastaneden fotoğraf paylaştı. ‘Sen bunu hak ettin Bahar’ notu ile yediği serumun fotoğrafını paylaşan Bahar Şahin’in fotoğrafına yorum yağdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak Zalim İstanbul adlı yapımda rol alan Bahar Şahin, hastanelik oldu. Dün gece bir davete katılan ve arkadaşlarıyla eğlenen Bahar Şahin, bugün ise soluğu hastanede aldı. Hastaneden fotoğraf paylaşan Bahar Şahin, sosyal medyada da gündemde oldu. Peki, Bahar Şahin kimdir? Bahar Şahin kaç yaşındadır? İşte güzel oyuncu Bahar Şahin’in hayatı ve kariyeri…

BAHAR ŞAHİN KİMDİR?

Bahar Şahin, 26 Mayıs 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Artvinlidir. Oyunculuk eğitimi almış olan Bahar Güven, ilk oyunculuk deneyimini O Hayat Benim dizisi ile yaşamış, daha sonra Lise Devriyesi, Kayıt Dışı, Yol Arkadaşım, Servet gibi yapımlarda yer almıştır.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin, 1.65 metre boyunda, 48 kilo ve İkizler burcudur.

Bir dönem Cenan Adıgüzel ve Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş ile yaşadığı aşklarla gündeme gelen Şahin, son olarak Trabzonsporlu Dorukhan Toköz ile yer aldığı bu fotoğrafı, 'Lovelandık' notu ile Instagram hesabından yayınlamıştı.

Bahar Şahin'in Hastaneden Paylaştığı Fotoğraf İse Şöyle;

Bahar Şahin'in Hastaneden Paylaştığı Fotoğraf İse Şöyle;

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?