Görüş Bildir
Haberler
Baba Aslan: 'Özgecan Dünyaya Armağan Verdi'

Baba Aslan: 'Özgecan Dünyaya Armağan Verdi'

FreiGeist
18.02.2015 - 12:18 Son Güncelleme: 18.02.2015 - 12:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Özgecan Aslan'ın acılı babası kızının insanlara yardımcı olmak için bir psikolog olmak istediğini söyledi ve ekledi: “Sanırım böyle bir şekilde de olsa, oldu'.

Mehmet Aslan Cumhuriyet gazetesine konuştu. Esra Açıkgöz imzalı haberden bir bölüm şöyle: 

Özgecan, Çağ Üniversitesi’nden önce başka üniversite kazanıyor, ancak ille de psikoloji istediği için sabrediyor bir sene daha. Bu anlatı Songül Aslan’ı dile getiriyor: “İnsanlara yardımcı olmak istiyordu çünkü”. Aslında dünyanın en ünlü psikoloğu olmanın peşindeymiş Özgecan. “Sanırım bir şekilde de; böyle bir şekilde de olsa, oldu gibime geliyor” diyor babası Mehmet Aslan, “Yaşasaydı, ben inanıyorum ki, gerçekten, içindeki sevgiyi bütün dünyaya akıtacaktı. Yine böyle bir etki olacaktı… 

Pir Hünkâr Hacı Bektaş Veli’nin dediği gibi, düşünce karanlığına ışık tutanlara anlatmaya başlıyor bu isteğini babası Mehmet Aslan, “Bir insanın düşüncesini aydınlatmak o insanın tüm dünyasını değiştirir. Hatta bütün dünyayı değiştirebilir. Allah kime ne kader yazmış, o bilinmiyor.

Kimin hangi görevle geldiği de belli değil. Kızım, geldi, görevini yaptı, gitti. Her insan bu dünyaya bir armağanla gelirmiş, bırakır gidermiş. Güzel kızımın dünyaya bıraktığı hediye çok güzel oldu”.

Kaynak: Cumhuriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0