Görüş Bildir
Haberler
Az Kişinin Bildiği Kaliteli Dizi Önerileri! Hakkında Çok Konuşulmasa da Birbirinden Sağlam Olan Diziler

Az Kişinin Bildiği Kaliteli Dizi Önerileri! Hakkında Çok Konuşulmasa da Birbirinden Sağlam Olan Diziler

Rana Önder
13.06.2022 - 20:07

Çoğu kişi tarafından bilinmeyen ya da gündem olmayan ama yüksek puanlara sahip olan kıyıda köşede kalmış diziler sizler için listelendi. İzleyecek bir şey bulamıyorsanız veya tüm popüler yapımları izlediyseniz içerikteki çok kişi tarafından bilinmeyen yüksek puanlı dizilere göz atabilirsiniz. 

Liste; içerisinde bilinmeyen sürükleyici diziler, yabancı kasaba dizileri ve az bilinen komedi filmlerini barındırmasıyla beraber az kişi tarafından bilinen şaheser tadında dizileri de bulunduruyor. Miracle Workers, Counterpart, Mr Inbetween gibi birçok farklı konulara sahip komedi, dram ve korku türünde az bilinen dizileri izlemek için IMDb puanına göre sıralanan bu listeye bakabilirsiniz. İyi Seyirler.🎬📺

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Miracle Workers (2019)

17. Miracle Workers (2019)

IMDb: 7.0 

Craig, düşük seviyeli asosyal bir melektir ve dualara cevap verme departmanında çalışır. Eliza ise toprak departmanındadır ve daha etkili bir bölüme geçmek için Craig'in bulunduğu yere geçer ancak hayal kırıklığına uğrar. Dizideki Tanrı yalnızca kendi hobileriyle uğraşır ve tüm dünyayı yok edip melekleri de emekli etmeyi planlar. Bunun üzerine Tanrı ile anlaşma yapan Eliza ile Craig tüm dünyayı kurtarmak için 'imkansız' kategorisinden bir duayı gerçekleştirmek için işe koyulurlar. 

Yönetmen: Simon Rich

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan

16. The Tick (2016-2019)

16. The Tick (2016-2019)

IMDb: 7.4 

Süper kahramanların yıllarca var olduğu ve normal sayıldığı bir dünyada muhasebeci olan birisi şehri ele geçirmeye çalışan kötülere karşı savaşmaya karar verir. Dizi aslında bir süper kahraman parodisi olan bir absürt komedidir. Arthur ve güve kostümü giyen yardımcısının şehri ele geçiren kötülerden koruma çabasını komedi türünde anlatan bir dizidir. The Tick çizgi filmden uyarlanan bir yapımdır. 

Yönetmen: Ben Edlund

Oyuncular: Peter Serafinowicz, Griffin Newman, Valorie Curry

15. Criminal: Birleşik Krallık (2019-2020)

15. Criminal: Birleşik Krallık (2019-2020)

IMDb: 7.6 

Londralı dedektifler; Almanya, Fransa, İngiltere ve İspanya'daki dört farklı suç hikayesini incelediği bir dizidir. Ağır suçlarla yargılanan suçluları gerçekler açığa çıkana kadar sorgulayan dedektiflerden oluşan bu dizi hangi ülkede çekiliyorsa o ülkenin yönetmen ve senaristlerine emanet edilmiştir. 

Yönetmen: George Kay, Jim Field Smith

Oyuncular: Katherine Kelly, Lee Ingleby, Rochenda Sandall

14. The Terror (2018-2019)

14. The Terror (2018-2019)

IMDb: 7.9 

Gerçek hikayeden uyarlanmış bir korku-gerilim dizisidir. 1847 yılında Kraliyet Donanması, Northwest Passage’ı bulmak için sınırlı kaynaklar ile birlikte zorlu ve tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar. Keşif yapmak için yaptıkları yol donanma için bir ıstıraba döner ve karakterler kendilerini korku dolu olaylar içerisinde bulurlar.

Yönetmen: David Kajganich, Soo Hugh

Oyuncular: Derek Mio, Kiki Sukezane, Cristina Rodlo

13. Mission Hill (1999-2002)

13. Mission Hill (1999-2002)

IMDb: 7.9 

Amerikan yapımı yetişkinleri için bir animasyon dizidir. Dizi, 20'li yaşlardaki gençlerin dünyasında geçer. Andy 24 yaşında bir gençtir ve banliyöde yaşayan kardeşi ve oda arkadaşlarının yaşadığı bir çatı katına taşınmasıyla birlikte hayatında macera ve komedi eksik olmaz. 

Yönetmen: Bill Oakley

Oyuncular: Tom Kenny, Brian Posehen, Scott Menville, Nick Jameson

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Counterpart (2017-2019)

12. Counterpart (2017-2019)

IMDb: 8.0 

Howard Silk Berlin'de BM'ye bağlı bir ajanlık biriminde çalışır. Bir gün çalıştığı yerde paralel evrene açılan bir kapı olduğunu fark etmesiyle hayatı değişir. Paralel evrende kendisini daha kötü, hiç bilmediği bir dünyada bulur ve istemediği gerçeklerle yüzleşir. Dram, bilimkurgu ve gerilim türünde bir dizidir. 

Yönetmen: Justin Marks

Oyuncular: J.K. Simmons, Olivia Williams, Harry Lloyd

11. You're the Worst (2014-2019)

11. You're the Worst (2014-2019)

IMDb: 8.1  

Jimmy ve Gretchen birbirinden bağımsız iki karakterdir ve dışarıdan hiç uyuşmuyor gibi dursalar da birbirlerine aşık olurlar. Jimmy az okunan bir yazar olmasının küstah bir karaktere sahipken Gretchen'de reklamcı ve kendisine zarar vermeye meyilli olan bir karakterdir. İkili Jimmy'nin eski sevgilisinin düğününde tanışıyor ve bir süre sonra aralarında tuhaf bir aşk ilişkisi başlıyor. 

Yönetmen: Stephen Falk

Oyuncular: Chris Geere, Aya Cash, Desmin Borges

10. Sharp Objects (2018)

10. Sharp Objects (2018)

IMDb: 8.1 

Camillle öldürülen iki genç kızın gizemini çözmek için kasabaya gider ve burada uzun zamandır görmediği annesi ve üvey kardeşiyle geçmişi hakkında konuşarak davayı çözmeye çalışır ancak olaylar iyice içinden çıkılamaz bir hal alır. Camille yıllarca kendisine zarar verdiği için akıl hastanesinde tedavi görmüştür ve sonrasına muhabir olmuştur. İşlenen cinayet dolayısıyla kasabaya dönmek zorunda kalmasının ardından unutamadığı birçok travmayla yüzleşmek zorunda kalır. 

Yönetmen: Jean-Marc Vallee

Oyuncular: Amy Adams, Patricia Clarkson, Chris Messina

9. Catastrophe (2015-2019)

9. Catastrophe (2015-2019)

IMDb: 8.2 

Amerikalı iş insanı Rob, Londra'da bir iş gezisindeyken bir haftalığına birlikte olduklarında İrlandalı kadın Sharon ile ilişkiye girmeleri sonucunda İrlandalı kadın hamile kalır. Bunun üzerine Rob artık Sharon ile birlikte yaşamayı teklif eder ve ikili yavaş yavaş bir aile olurlar. Önce oğulları sonra da bir kızları dünyaya gelir. 

Yönetmen: Sharon Horgan, Rob Delaney

Oyuncular: Sharon Horgan, Rob Delaney, Mark Bonnar

8. Better Off Ted (2009-2010)

8. Better Off Ted (2009-2010)

IMDb: 8.2 

Dizi yeni icatlar yapan bir şirketi konu ediniyor. Ahlaksız bilim temelli bir şirkette, bir yönetici, kurnaz patronunun baskısı altındayken bilim insanlarının kontrolünü elinde tutmaya çalışmasının hiciv ve komedi dolu bir dille anlatıldığı dizidir. 

Yönetmen: Victor Fresco

Oyuncular: Jay Harrington, Portia de Rossi, Andrea Anders

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Party Down (2009–2010)

7. Party Down (2009–2010)

IMDb: 8.3 

Senarist, oyuncu gibi farklı mesleklere sahip olan ancak para kazamayan bir grup insanın geçimlerin sağlamak için kovulma gibi bir dertleri olmadan catering şirketinde çalışmalarını ve patronlarını delirtmelerini konu edinen bir dizidir. Dizi her hafta başka bir partide geçen bölümlerden oluşan bir komedi yapımdır. 

Yönetmen: Rob Thomas, John Enbom, Dan Etheridge

Oyuncular: Adam Scott, Ken Marino, Jane Lynch

6. Wonderfalls (2004)

6. Wonderfalls (2004)

IMDb: 8.3 

Jaye Tyler, Niagara Şelalesi'nde yaşayan, üniversiteden mezun olduktan sonra, bir karavan parkında yaşayan ve Wonderfalls'ın Falls hediyelik eşya dükkanında perakende satış görevlisi olarak çalışan kaygısız, rahat hayatı olan birisidir. Bir gün aniden hayvan figürleri ve bebekler onunla konuşmaya başlar. Karakteri,  insanlarla etkileşime girmeye ve onlara yardım etmeye zorlar. 

Yönetmen: Bryan Fuller, Todd Holland

Oyuncular: Caroline Dhavernas, William Sadler, Diana Scarwid

5. Black Books (2000-2004)

5. Black Books (2000-2004)

IMDb: 8.5 

Bernard Black, kitap satın alan insanları pek sevmese ve müşteri sahibi olmaktan nefret etse de kendi kitapçısını işletiyor. Bernard'ın dükkanının bitişiğinde, muhtemelen Bernard'ın dünyadaki tek arkadaşı olan Fran tarafından işletilen Nifty Gifty hediyelik eşya dükkanı bulunuyor. Bernard'ın muhasebecisi kaçarken Bernard, stres kurbanı bir şekilde Manny'yi dükkanında kendisine  yardım etmesi için işe alır. Bu durum da mağazanın etrafında bir sürü  gerçeküstü komik olayın gerçekleşmesine yol açar.

Yönetmen: Dylan Moran

Oyuncular: Dylan Moran, Tamsin Greig, Simon Pegg

4. Şüpheli Şahıs (2011–2016)

4. Şüpheli Şahıs (2011–2016)

IMDb: 8.5 

Eski bir ajan ve milyoner birlik olup işlenmesi öngörülen suçları önceden engellemeye çalışan ikilinin başından geçenlerin konu edindiği bir dizidir. Eski bir CIA ajanı ve zengin bir programcı, yaklaşan suçlara karışan sivillerin kimliklerini onlara gönderen bir gözetleme yapay zekası aracılığıyla hayat kurtarırlar. Ancak, sivillerin rolleri de dahil olmak üzere suçların ayrıntıları bir sır olarak kalıyor ve ikili de bu sırların peşine düşüyor.

Yönetmen: Jonathan Nolan

Oyuncular: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman

3. The Knick (2014-2015)

3. The Knick (2014-2015)

IMDb: 8.5 

Yirminci yüzyılın başlarında New York'taki Knickerbocker Hastanesi'ndeki personelin profesyonel ve kişisel yaşamlarına bir bakış niteliğinde olan bir dizidir. Her gün finansman eksikliği, kişisel çatışmalar, bencillik, ırksal gerilimler, kişisel ahlaksızlıklar, uyuşturucu bağımlılığı, ilişkiler, kapalı zihinler gibi konular işlenirken eski orta çağ tıbbi teknikleri ve çoğu tarafından yanlış anlaşılan deneysel yeni teknikleri ile uğraşmak zorunda kalan doktorlar konu edinir.

Yönetmen: Jack Amiel, Michael Begler

Oyuncular: Clive Owen, Andre Holland, Jeremy Bobb

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Detectorists (2014-2017)

2. Detectorists (2014-2017)

IMDb: 8.6 

Günlerini sürülmüş patikalarda ve açık tarlalarda ağır ağır ilerleyerek, hayatlarının servetini ortaya çıkarmayı ve zengin olmayı umarak geçiren iki eksantrik insanın metal detektörü ile servetlerini aradıkları hayatları konu edinilir. 

Yönetmen: Mackenzie Crook

Oyuncular: Mackenzie Crook, Toby Jones, Rachael Stirling

1. Mr Inbetween (2018-2021)

1. Mr Inbetween (2018-2021)

IMDb: 8.6

Kiralık bir suçlu olan Ray Shoesmith; bir baba, eski eş, erkek arkadaş, kardeş ve en iyi arkadaş sıfatlarına sahip modern çağda yaşamaya çalışan bir karakterdir. Kara mizah ve sıra dışı sohbetlerle ilerleyen dizi, Ray'in tüyler ürpertici işinde ilerlerken, aynı zamanda arkadaşlıklarını, ebeveyn sorumluluklarını ve acemi bir romantizmi sürdürmeye çalışmasını konu edinen bir dizidir. 

Yönetmen: Scott Ryan

Oyuncular: Scott Ryan, Justin Rosniak, Brooke Satchwell

İlginizi Çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın