Görüş Bildir
Haberler
TV
Aycan Yanaç Survivor All Star'dan Ayrıldı! Survivor Aycan Yarışmadan Neden Ayrıldı? Survivor Aycan Elendi mi?

Aycan Yanaç Survivor All Star'dan Ayrıldı! Survivor Aycan Yarışmadan Neden Ayrıldı? Survivor Aycan Elendi mi?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı 'Survivor All Star 2022' her bölümüyle kıran kırana bir mücadeleyi gözler önüne seriyor. Dün gece Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. 2 Şubat Survivor yeni bölümde Ünlüler ve gönüllüler, kıyasıya yarış mücadelesi verirken gözler eleme konseyine çevrildi. Adaya veda eden isim belli oldu. Peki adaya kim veda etti. Aycan Yanaç yarışmadan ayrıldımı, Survivor Aycan elendi mi? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor All Star'ın iddialı yarışmacılarından Aycan Yanaç, ada şartlarında zorlandığı için bir süredir yarışmada yer almıyordu. 'Survivor'ın sevilen yarışmacısı Aycan Yanaç son dönemde binlerce izleyenin gündemine gelmişti. Yarışmaya veda edip etmeme arasında kalan yarışmacıya Acun Ilıcalı birkaç günlük karar süresi tanındığını ifade etmişti. Bugün beklenen açıklama geldi. Peki Aycan Yanaç yarışmadan mı ayrıldı, Survivor Aycan elendi mi?

"Aycan Konusunda İyimser Değilim"

"Aycan Konusunda İyimser Değilim"

Geçtiğimiz günlerde yarışmada yer almayan Aycan Yanaç hakkında konuşan Acun Ilıcalı, 'Aycan konusunda iyimser değilim. Kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Survivor'ı bırakması söz konusu. Buna kendisi karar verecek. Sakatlık olmadığı için kendisine kısa bir süre verdik. Aycan'ın ayrılma kararını açıklayabilirim' ifadelerini kullanmıştı.

Aycan, Yarışmadan Ayrıldı

Aycan, Yarışmadan Ayrıldı

All Star bu zorlu süreçlerle devam ederken Aycan Yanaç ve beraberindeki 3 ismin de covid'e yakalanmaları durumu daha da zorlaştırmıştı. Hastalığı atlatan Aycan yeniden takıma döndü ancak zorlanmaya başlaması nedeniyle ayrılık talebini Ilıcalı'ya iletti.

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünden Aycan'ın son kararı hakkında bilgi veren Ilıcalı, 'Aycan şartlara daha fazla dayanamadı ve ayrılma kararı aldı. Aycan bugünden itibaren Survivor'da olmayacak. Aycan çok sevdiğim birisi. Daha önce de benzer şeyi yaşamıştı' ifadelerini kullandı.

Sercan: Çok Erken Pes Etti

Sercan: Çok Erken Pes Etti

Konseyde Aycan'ın ayrılmasını değerlendiren Sercan Yıldırım, '2020'de pes ettiği zaman sonlara doğruydu. Bu defa çok erken pes etti. Üzüntü duydum bu karardan' dedi.

Survivor'da Kim Elendi?

Survivor'da Kim Elendi?

Survivor'da Barış, Birsen, Mert ve Berna adaylarından biri adaya veda edecekti. Ancak Aycan Yanaç'ın yarışmayı bırakmasından dolayı 4 aday elenmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aycan Yanaç Kimdir?

Aycan Yanaç  Kimdir?

Yanaç, 21 Kasım 1998, Nürnberg'de dünyaya geldi. Futbola çocuk yaşlarda Nünberg'de başlayan ve daha sonra Köln'de devam eden Aycan Yanaç'ın ağabeyi eski futbolcudur.

Aycan Yanaç, Survivor 2022 yarışmasında ünlüler takımıyla birlikte mücadelesini sürdürüyor. Yanaç, Almanya'da doğdu ve aslen İzmirli'dir. Yarışmacı Survivor 2020'de yer alan isimlerden.

2015'te Türkiye 19 yaş altı kadın millî futbol takımında forma giymiştir ve 2018 yılından itibaren Türkiye kadın millî futbol takımını temsil ediyor. Göçmen anne ve babadan dünyaya gelmiştir.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın