Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor'da Kim Elendi? 2022 Survivor All Star'da Hangi İsim Adaya Veda Etti? Aycan Aytaç Elendi mi?

Survivor'da Kim Elendi? 2022 Survivor All Star'da Hangi İsim Adaya Veda Etti? Aycan Aytaç Elendi mi?

Survivor All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Barış Murat Yağcı, Evrim Keklik, Birsen Bekgöz ve Mert Öcal eleme adayı olarak SMS oylamasına çıktı. Oylama sürecinde sürgün adasına gönderilen dört isimden biri bu akşam yarışmaya veda edecekti. Fakat son dakika gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı, Aycan Aytaç ile ilgili son dakika durumunu açıklayarak Survivor'da yeni kuralları tek tek duyurdu. Öte yandan Survivor 2022 yarışmasında ödül oyunu heyecanı yaşandı. Peki. Survivor'da kim elendi? 2 Şubat Survivor'a hangi isim veda etti? Aycan Aytaç elendi mi? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor All Star'da kim elendi sorusu bu akşam aranıyor. Ünlüler takımından 3, gönüllüler takımından ise 1 ismin potada yer aldığı bilinirken adaya veda edecek isim oldukça merak ediliyordu. Fakat son dakika gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı, açıklama yaptı.  Peki, Survivor'da kim elendi?

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Haftanın ikinci ödül oyunu için takımlar karşı karşıya geldi. İlk oyunun kazananı gönüllüler olmuştu. İkinci ödül için iki taraf da nefes kesen bir mücadele sergiledi.

Kadınlar yarışında kazanan ünlüler oldu ve tadım hakkını elde etti. Açık ara farkla ödülü alan ünlüler oldu.

Oyunun sonunda yarışmacıları bekleyen ise kızarmış tavuk bagetler oldu.

Konseyde konuşan Evrim 'Sürgün adasına gitmek beni üzmedi. Ben çünkü bir Survivor olmak istiyorsam en yükseği de yaşamalıyım. Korkak olmadan karakterli olarak Survivor'a devam etmemiz gerekiyor. Gitmemek için elimden geleni yapacağım.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birsen ise 'Survivor'ın dibimi yaşayan benim çünkü nerdeyse yarışmanın yarısını Sürgün adasında geçirdim. Güçlükler beni daha çok kuvvetlendiriyor. ' dedi.

Acun Ilıcalı Yeni Kuralları Açıkladı

Acun Ilıcalı Yeni Kuralları Açıkladı

Acun Ilıcalı 'Yeni değişen iki kural var. Birinci performans hesaplama ile ilgili. Yarışmacının kendi oynadığı 5 güne bakıyoruz. En az 2 kere oynama kaydı ile birinciyi hesaplıyoruz.

Survivor Kim Elendi?

Survivor Kim Elendi?

Survivor'da bu hafta eleme olmayacağı açıklandı. Acun Ilıcalı Ünlüler takımında yer alan Aycan Yanaç'ın yarışmayı bıraktığını açıkladı. Aycan Yanaç'ın yarışmayı bırakmasıyla bu hafta eleme olmayacak. Barış, Birsen, Evrim ve Mert'in adaylıkları düşmeyecek, onlar sürgün adasından dönecek ve yarışmalara katılmaya başlayacaklar. Oynanacak oyunlar sonrası dört yeni eleme adayı daha belirlenecek. Toplamda sekiz eleme adayı arasından bir kişi yarışmaya veda edecek.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın