Avrupa Ligi Finali İçin İstanbul'a Gelen İngiliz Taraftar Taksicilerden Yakındı
Beşiktaş'ın maçlarını oynadığı Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak UEFA Avrupa Ligi final maçı için pek çok İngiliz taraftar İstanbul'a geldi. Finale çıkan Aston Villa taraftarlarının önemli bir çoğunluğu gördükleri misafirperverlikten memnun olsa da taksicilerden şikayetçi. Bir taraftar ise taksicinin kendisini dolandırdığını öne sürdü.
Aston Villa Updates isimli hesabı yöneten İngiliz taraftarın paylaşımı şu şekilde:
Size verebileceğim en büyük tavsiyelerden biri.
TÜM taksileri rezerve etmek için Uber uygulamasını kullanın.
2.3 millik (3.7 km) bir yolculuktu, sarı taksi şoförü benden 3200 Lira, yani yaklaşık 75 pound talep etmeye çalıştı.
Eve dönüşte aynı yolculuk Uber'da £9.50 tuttu.
Sarı taksiler turistlere yönelik dolandırıcılıklarıyla meşhur ve ne yazık ki bugün oğlumla birlikteyken zahmet ve drama yaşamamak için buna kandım.
Dev finalde Aston Villa'nın rakibi Almanya'dan Freiburg.
Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak final maçıyla 2025-26 sezonunda Avrupa'nın en büyük ikinci kupası sahibini bulacak. Aston Villa'da forma giyen Tammy Abraham sezonun ilk yarısında Tüpraş Stadyumu'nda Beşiktaş forması terletmişti.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!


Yorum Yazın