Görüş Bildir
Haberler
Atatürk’e Hakaret Eden İmam YÖK Başkanı’nın Kayınpederi Çıktı

etiket Atatürk’e Hakaret Eden İmam YÖK Başkanı’nın Kayınpederi Çıktı

Ayasofya Camii'nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı programda Atatürk'e ‘zalim ve kafir' diye lanet okuyan imam Mustafa Demirkan, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç'ın kayınpederi çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayasofya'da ‘Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık' Projesi' kapsamında hafızlık elde eden 136 öğrenci için icazet töreni düzenlendi. 

Üsküdar Yıldırım Beyazıt Camisi eski imamı Mustafa Demirkan, törende Ayasofya'nın müzeye çevrildiğini hatırlatarak, adını anmadan Atatürk için “Zalim ve kafir” diye hakaret etti.

Detaylar için 👇

"Arkadaşlıklarını bilmeyen yoktur"

"Arkadaşlıklarını bilmeyen yoktur"

Sözcü'den İsmail Saymaz'ın haberine göre Erdoğan gibi Rize Güneysulu olan Demirkan'ın YÖK Başkanı Saraç'ın kayınpederi olduğu anlaşıldı. 

Demirkan, geçen şubatta vefat eden dünürü Emin Saraç'ın cenaze namazını kıldırmıştı.

AKP'li bir yetkili, Erdoğan ile Demirkan'ın yakın arkadaş olduğunu vurgulayarak, “Arkadaşlıklarını bilmeyen yoktur. Çocukluktan beri dostturlar. Saraç ve Demirkan, Rize'ye gittikleri zaman Erdoğan'ın evinde kalırdı. Erdoğan, il başkanıyken Demirkan'ın camisine gider, sohbet ederlerdi” dedi.

Demirkan'ın Diyanet İşleri Başkanlığı atamalarında etkili olduğunu iddia eden yetkili, “Diyanet'te iş yapmak isteyenlerin referansıdır” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
63
15
4
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kürş Efendi

Dindarlara bak amk. diyanette iş yapmak isteyenler referans arıyor. Ondan sonrada islama laf söylendiğinde kabarırsınız. Esas islama laf getiren bu yobaz bey... Devamını Gör

Gazeteci Şerif Bey

Hani bir laf vardır ya Bunların bir Allah dediğine inanırım diye, heh işte yeni nesil bu kadar düzenbazlığı gördükten sonra sayenizde ona bile inanmıyor :D

Ahmet Sevindi

bazı resimler vardır her şeyi anlatır . bu kadar vatan haini bir karedeyse söze gerek yoktur.

Umut Yankaya

dfhkjkldjgkdfjgklsdfjgkldşfgjsdfklşgjklgjdkfl