Görüş Bildir
Haberler
Antrenör Tacizi Genç Sporcunun Kariyerini Bitirdi: 'Yaşadıklarım Yüzünden 3 Haftada 7 Kilo Verdim'

Antrenör Tacizi Genç Sporcunun Kariyerini Bitirdi: 'Yaşadıklarım Yüzünden 3 Haftada 7 Kilo Verdim'

Batuhan
31.05.2021 - 09:50

18 yaşındaki milli karateci, eğitmeni tarafından tacize uğradığını öne sürdü. “Karate yapacak cesaretim kalmadı” diyen genç kız, şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan M.S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah'tan Yunus Emre Kavak ve Bulut Yamandağ'ın haberine göre, Sakarya'da, E.D. (18) karate yapmaya 8 yaşında başladı. Ulusal ve uluslararası başarılar kazandı.

Antrenman sahasında cinsel saldırı

Antrenman sahasında cinsel saldırı

İddiaya göre; karate eğitmeni M. S., sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu günlerde bütün takımı gece saatlerinde antrenman sahasına gelmeye zorladı.

Kısıtlamada toplu taşımaların çalışmaması sebebiyle E.D., eğitmenin aracıyla gidip geldi. Ancak genç kız, önce arabada daha sonra da antrenman sahasında cinsel saldırıya maruz kaldı.

"3 haftada 7 kilo verdim"

"3 haftada 7 kilo verdim"

Tacizden sonra da hayatı altüst oldu. Yaşananlarla ilgili konuşan E.D. bir daha karate yapacak cesareti kalmadığını belirterek 'Yediğim her lokmanın kalori hesabını yapardım ama bu yaşadıklarım yüzünden 3 haftada 7 kilo verdim.

"6 kız sporcuyu daha taciz etti"

"6 kız sporcuyu daha taciz etti"

Uykularımdan terleyerek uyanıyorum, hayatım kâbusa döndü' dedi. M. S.'nin kendisi gibi 6 kız sporcuyu daha taciz ettiğini de belirten E.D. 'Onlar da benim gibi korkup kimseye anlatamamıştı.

Bu olaydan sonra ikna ettiğim 4 arkadaşımla birlikte şikâyetçi olduk. Bir arkadaşımızı da mesaj atarak taciz etmiş, kayıtları var. Konuşmaların ardından da mesajları silmesini istemiş' şeklinde konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serbest bırakıldı

Serbest bırakıldı

Aralarında milli sporcuların da bulunduğu 4 sporcunun şikayeti üzerine M.S. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen M.S., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iddialar üzerine antrenörün iş akdini feshetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
129
14
8
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TİRYAKİ

ülkede namuslu kimse kalmamış herkes o. cocuğu aq...

Kürş Efendi

Haberi sabah yapmış. inanmak için çok iyi araştırmak gerek.

Ilyas Ipek Uyar

arkadaş antrenör mü tacizci eğittiği kişi mi Allah rızası için virgül kullanmayı bilen kimse yok mu içerik hazırlayanlardan