Görüş Bildir
Haberler
Askerdeki Sevgiliye Alınabilecek Sevgililer Günü Hediyeleri

Askerdeki Sevgiliye Alınabilecek Sevgililer Günü Hediyeleri

Buldumbuldum
24.01.2014 - 11:21

Askerlik.. Tüm Türk erkeklerinin 20 yaşına gelince gideceği bu mecburi görev hasretler, üzüntüler ve sevinçlerle geçen bir süreçtir. Buradaki en klasik hikaye ise; erkek askere gider ve sevdiği kız aylarca onu bekler. Her hafta telefon kartı alınır, sıraya girilir ve sevdalık aranır, kısa sürede olsa konuşulur ve kapatılır, sıra başkasına geçer. Kız ağlar, erkek bir sigara yakar...

Şafak tek tek atarken, özlem daha da artar. Mektuplar yazılır, atkılar örülür,sevgiliye hediyeler gönderilir... Ama en önemlisi birlikteyken geçirilen özel günlerde herkesin içi daha bir buruk olur. İşte o anda çıka gelen bir posta ile hayatınızın aşkı askerdeyken onu çok mutlu edebilir, unutulmayacak bir asker anısı ile hafızalara kazanabilirsiniz.

Sevgiliniz askerdeyken ona gönderebileceğiniz en güzel sevgililer günü hediyeleri sizlerle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1-) Stress Banana - Muz Stres Topu

1-) Stress Banana - Muz Stres Topu

Ordu disiplin ve stresin olduğu bir yerdir. Siz de askerdeki sevgilinize muz stres topunu gönderdiğinizde bütün sinirini bu hediyeden çıkaracak. Sinirli sevgililere birebir olan muz stres topu eğlenceli bir hediye olabilir.

2-) İkon Cüzdanlar

2-) İkon Cüzdanlar

Askerde para pek kullanılmasa da onun sürekli boynunda taşıdığı sıkıcı asker cüzdanlarından artık kurtulmanın zamanı geldi. Askerdeki sevgilinize mektup, harita, kağıt, dolar, fatura, iskambil kağıdı görünümlü cüzdanlardan hediye ederek ona sürpriz yapabilir ve parasının çalınmasına önlem alabilirsiniz.

3-) Roket Alarm Saat

3-) Roket Alarm Saat

Havacı yada askerde olan asteğmen sevgiliniz mi var? O zaman her sabah erkenden kalkan sevgiliniz için Roket Alarm Saat alabilirsiniz. Zor uyunan erkeklere çok uygun olan Rocket, alarm çaldığında 10'dan geriye doğru sayar ve kapatılmadığında yumuşak başlı roketi fırlatır :)

4-) iPhone Vantilatör

4-) iPhone Vantilatör

Özellikle yaz aylarında askerlik yapmak oldukça zordur. Kalın Amerikan kumaşının altında koyu renkli üniformalarla ve postallarla dolaşmak rahatsızlık verir. Sevgiliniz bu vantilatör ile çok rahatlayacak ve yanından ayırmayacak...

5-) Kırmızı Kalp Mesaj Kağıtları

5-) Kırmızı Kalp Mesaj Kağıtları

Askerde olan sevgiliye neler yazılmaz, neler anlatılmaz... O uzaktayken aklınızdan ve yüreğinizden geçen duygunuzu, sevginizi, aşkınızı, mutluluğunuzu ve üzüntünüzü kalpli kağıtlara dökebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6-) Robot Anahtarlık

6-) Robot Anahtarlık

Askerde eşyaları bir arada tutmak her zaman zordur. Robot Anahtarlık ile bunu yapmak mümkün. Yıldız, düz tornavida ve açacağı bulunan kullanışlı anahtarlık ile sevgiliniz pek çok işini kolayca halledecek.

7-)Rüzgrda Sönmeyen İsme Özel Metal Çakmak

7-)Rüzgrda Sönmeyen İsme Özel Metal Çakmak

Erkeklerin askerde yanlarında en çok bulundurdukları şey tabi ki sigara ve çakmaktır. Onun ve sizin isimlerinizin başharfleriyle özel hale gelecek metal çakmağı sevgiliniz yanından ayırmayacak.

8-) 'Aşk Sözcükleri' Şekerlemeleri

8-) 'Aşk Sözcükleri' Şekerlemeleri

Askerlik aynı zamanda özel şeylerden mahrum kalma halidir. 'Aşk Sözcükleri' Şekerlemeleri ile hem sevginizi ona duyurabilir hem de özlediği şekerlemelerle keyfine keyif katabilirsiniz.

9-) Sihirli Kupa Tek Fotoğraflı

9-) Sihirli Kupa Tek Fotoğraflı

Bu askerdeki sevgiliniz için çok uygun bir hediye... Çayını artık sadece ikinizin olduğunu bu mükemmel kupada içecek. Normalde siyah bir bardak olan Sihirli Kupa içerisine koyulan sıcak içecekle fotoğraflı halini alıyor.

10-) Çikolata Not Defteri

10-) Çikolata Not Defteri

Çikolatalı Not Defteri sandığınız gibi değil! Çikolata görünümlü ve tam da çikolata kokan defter herkes tarafından tatlı olarak algılanacak. Sevgiliniz çikolata kokulu bu not defterine askerlik anılarını, size olan duygularını yazacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
10
9
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mg Es

Yok artık... Askerde kimin iPhone'u var da iphone'a takılan alet alınabilirmiş :S