Görüş Bildir
Haberler
Aras Bulut İynemli Bige Önal İlişkisinde Bomba Gelişme: Çift Yeniden Bir Araya mı Geliyor?

Aras Bulut İynemli Bige Önal İlişkisinde Bomba Gelişme: Çift Yeniden Bir Araya mı Geliyor?

Geçtiğimiz günlerde 6 yıllık ilişkilerini noktalayan Bige Önal ve Aras Bulut İynemli cephesinden sevindirici haber geldi. İkilinin barışmalarının yanı sıra ilişkilerini yeniden  yoluna koyabilmek adına Amsterdam tatiline çıktıkları konuşuluyor. Bige Önal ve Aras Bulut İynemli'nin Instagram paylaşımları da bu iddiaları doğrular nitelikte. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2015 yılında TV8 ekranlarının ilk dizisi olarak yayın hayatına başlayan 'Maral' dizisinde tanışmalarının ardından 6 yıldır birlikte olan Bige Önal, Aras Bulut İynemli çiftinden geçtiğimiz günlerde ayrılık haberi gelmişti.

Nikah masasına oturacakları konuşulurken ayrılık kararı veren çiftin hayranları da bu habere epey üzüldü. Ancak ikilinin barıştığı iddiaları doğrulandı. Bige Önal ve Aras Bulut İynemli şu anda Amsterdam'da aşk tatili yapıyorlar.

Kasım başında Amsterdam’a uçan ikili, aralarındaki sorunları konuşmak için bir süre gözlerden uzak, baş başa kalmayı istemiş. 1 ay boyunca Amsterdam’da kalacak olan İynemli ve Önal, şimdilerde şehrin yerlisi gibi yaşayıp bol bol sanat galerisi geziyor. Çift, Amsterdam tatillerinden bazı kareleri ayrı ayrı olarak takipçileriyle de paylaşıyor.

Yeni sezon için dizi anlaşması yapmayan çiftin aşk tatilinden birlikte fotoğraf paylaşıp paylaşmayacağıysa merak konusu...

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın