Görüş Bildir
Haberler
Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Ayrılığa Daha Fazla Dayanamadı!

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Ayrılığa Daha Fazla Dayanamadı!

Müge Kakşi
26.08.2021 - 23:41

Geçtiğimiz aylarda final yapan Çukur dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Bige Önal 6 yıldır güzel bir beraberlik yaşıyorlardı. Geçtiğimiz günlerde ayrılık haberiyle hayranlarını üzen çiftten güzel haber geldi. Ayrılığa daha fazla dayanamayan Aras bulut İynemli ve Bige Önal çifti tatile beraber çıktı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bige Önal ile 6 yıldır ilişki biten Aras Bulut İynemli'nin eski rol arkadaşı Damla Sönmez ile birlikte olduğu iddia edildi. İddiaları yalanlayan İynemli, geçtiğimiz günlerde ilişkilerini sonlandırdığı Bige Önal'ın hasretine daha fazla dayanamadı. Güzel oyuncu Bige Önal ve İynemli aşklarına bir şans daha verdi.

Aras Bulut ve Bige Önal'dan Güzel Haber

6 yıllık beraberliklerini geçtiğimiz ay sürpriz bir şekilde sonlandırarak hayranlarını üzen ikiliden güzel haber geldi. Dün 36 yaşına giren İynemli, yeni yaşına Bige Önal ile girdi.

Hem Doğum Günü Hem Tatil

Çift, tatil için Çanakkale'nin yolunu tuttu. Asos yakınlarında bir taş ev kiralayan sevgililer, hem barışmalarını hem de İynemli'nin yeni yaşını kutladı. Öte yandan Bige Önal, geçtiğimiz aylarda babası Erhan Önal'ın ölümüyle sarsılmıştı.

Evlenecekleri gözüyle bakılan Bige Önal ve Aras Bulut İynemli, ayrılıklarıyla herkesi şaşırtmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın