Görüş Bildir
Haberler
Apple'dan Oscar'a Özel Reklam

Apple'dan Oscar'a Özel Reklam

ATKN
22.02.2015 - 23:53
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple, Oscar ödüllerinin sahiplerini bulacağı günde iPad'in film endüstrisinde kullanımına yönelik hazırladığı ve Martin Scorsese tarafından seslendirilen reklamı yayınladı.

Özellikle geçtiğimiz bir yılda birçok tematik iPad reklamı çeken Apple, bu reklamlar ile tabletlerinin ve iOS uygulamalarının çeşitli endüstrilerde nasıl kullandıldığını bizlere göstermeyi hedefliyor.

Bugün ise Apple, 'Make a film with iPad' yani 'iPad ile film yap' adlı reklamını yayınlamaya başladı. Oscar ödüllerinin sahiplerini bulacağı günde yayınlanan reklamda, Final Draft Writer, FiLMiC Pro, GarageBand ve VideoGrade gibi uygulamalar ön plana çıkarılıyor.

Ünlü yönetmen, senarist ve yapımcı Martin Scorsese'nin NYU Tisch Sanat Okulu 2014 sınıfına yaptığı konuşmadan kesitler içeren reklamda, LACHSA'da öğrencilerin iPad'i nasıl kullandığı gösteriliyor.

Apple'ın YouTube hesabında da yüklediği videoda yer alan uygulamalara burada yer alan sayfa üzerinden erişebilirsiniz.

Oscar İlk Değil

Apple, bugün Türkiye saati ile 03:00'da başlayacak olan törende sahiplerini bulacak olan Oscar ödüllerine özel film temalı iPad reklamını ABD'de televizyonlarda yayınlamaya başladı ancak bu durum ilk defa olmuyor.

Daha önce de Apple, Grammy ödül töreninin düzenlendiği günde iPad'in müzik endüstrisinde kullanımına yönelik hazırladığı reklamı yayınlamaya başlamıştı. Konuyla ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/appledan-oscar...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın