Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Şehrin Stresinden Kaçarak Keyifli Vakit Geçirebileceğiniz Kokteyl Mekanları

Ankara'da Şehrin Stresinden Kaçarak Keyifli Vakit Geçirebileceğiniz Kokteyl Mekanları

Rana Önder
25.06.2022 - 08:05

Şehrin yoğun temposu içerisinde bazı zamanlar insanlar kendisine vakit ayırmayı unutabiliyor. İş çıkışlarında ya da normal günlük akış içerisinde kendinize vakit yaratmak için tek başına ya da birileriyle kafelere gidip bir şeyler yiyip içmek keyifli bir aktivite olabiliyor. Kokteyl içmeyi ve yeni kokteyller keşfetmeyi seviyorsanız  içerisinde uygun fiyatlı mekanların olduğu gibi pahalı mekanlarında yer aldığı bu listeye göz atabilirsiniz.

1. Lokal 71

1. Lokal 71

Çeşitli kokteyl menüsü ve lezzetli yemekleriyle birçok kişi tarafından tercih edilen bir mekandır. Makul fiyatlı olmasının yanı sıra bazı günler DJ performansı olması bakımından da hem eğlenmek hem de keyifli vakit geçirmek için ideal bir yerdir. Kaliteli kokteylleri, lezzetli yemekleri ve güler yüzlü personellerinden dolayı da tercih etmek için ideal bir işletmedir. 

Adres: Üniversiteler, Ankuva AVM No:12, 06800 Çankaya/Ankara

2. 6:45 Kaybedenler Kulübü

2. 6:45 Kaybedenler Kulübü

Hem konserler hem de oturup kokteyl içmek için tercih edilebilecek bir yerdir. Mekan içerisinde hem birçok konser hem de oturup keyifli sohbet etmek için geniş ve ferah bir oturma alanı vardır. Kafa dinlemek için de konserden önce bir şeyler içmek için de ideal bir mekandır. 

Adres: 174. Sokak, Kavaklıdere Mahallesi, Tunus Cd., 06680 Çankaya/Ankara, Türkiye

3. Altı Üstü Bar

3. Altı Üstü Bar

Uygun fiyatları ve samimi ortamıyla bilinen bir mekandır. Bir yandan kokteyl içip diğer yandan da keyifli vakit geçirebileceğiniz diğer yandan da canlı müzik dinleyebileceğiniz huzurlu bir yerdir. Öğrenci yanlısı bir yer olmasının yanı sıra manzarası, ortamı ve yemekleriyle de tercih edilebilir bir yerdir. 

Adres: Meşrutiyet, Konur Sok. No:26, 06420 Çankaya/Ankara

4. Amarillo Grill Restaurant

4. Amarillo Grill Restaurant

Mekan hem dekorasyonu hem de Meksika mutfağından yemekleri ile tercih edilebilecek bir yerdir. Müzikleri, kokteylleri ve güler yüzlü çalışanları sayesinde keyifli bir vakit geçirmenizi sağlayacak fiyatları diğer mekanlara kıyasla daha uygun olan bir yerdir. 

Adres: Kazım Özalp, Reşit Galip Cd. 89/2, 06700 Çankaya/Ankara

5. B'eat Cafe & Bistro

5. B'eat Cafe & Bistro

Bir yandan aperatif bir şeyler yemek diğer yandan da kokteyl içmek için tercih edilebilecek bir yerdir. İlgili, güler yüzlü çalışanları olan lezzetli yemekleri ve kokteylleriyle vakit geçirilebilecek keyifli bir yerdir. Ankara'da Via Flat ve Taurus AVM'de de bayileri bulunur.

Adres: Bahçelievler, Aşkabat Cd. 2/A, 06490 Çankaya/Ankara

6. Bota

6. Bota

DJ performansları, ambiyansı ve kokteylleri ile bilinen ve tercih edilen bir yerdir. Birçok kokteyl çeşidi vardır ve gece eğlencesi için rahatlıkla tercih edilebilecek bir yerdir. Fiyatları diğer mekanlara kıyaslara biraz pahalıdır ancak kokteyl lezzeti açısından Ankara'daki en iyi mekanlar arasına girer. 

Adres: Çayyolu, Angora Cad. Beysupark Yaşam Merkezi D:209/19, 06810 Çankaya/Ankara

7. Capo House

7. Capo House

Sushileri, DJ performansları ve mekana özel kokteylleriyle tercih edilebilecek keyifli bir mekandır. Mekan; müzik dinlemek, Dünya mutfağından yemekler yenmek ve çeşitli kokteyller denemek için tercih edilebilir. 

Adres: Prof Dr. Ahmet Taner Kışlalı mahallesi 2811 cad. no : 50/k, 06810 Çankaya/Ankara

8. Central Bar Ankara

8. Central Bar Ankara

Aşağı katında bazı zamanlar konser verilen hem açık hem de kapalı alanı mevcut olan makul fiyatlı bir mekandır. Öğrenci yanlısı kaliteli ve keyifli bir yerdir. Mekanın yemekleri ve kokteylleri de kalitesi ve uygun fiyatları dolayısıyla idealdir. 

Adres: İşçi Blokları, 1536. Sk. No:7, 06520 Çankaya/Ankara

9. Classic Cafe

9. Classic Cafe

Bahçeli'de bulunan eski mekanlardan birisidir. Canlı müzikleri, yemekleri, kokteylleri ile tercih edilebilecek keyifli bir mekandır. Mekanın dizaynı ve uygun fiyatları dolayısıyla da gidilebilecek bir yerdir. 

Adres: Yukarı Bahçelievler, 70. Sk. No:17 D:B, 06490 Çankaya/Ankara

10. Dada Coffee Roastery

10. Dada Coffee Roastery

Okan Bayülgen'in de fikir geliştirenlerden birisi olduğu İstanbul'daki mekanın Ankara şubesidir. Partiler düzenlenen, çeşitli kokteyl menüsü olan keyifli bir yerdir. Mekan; kahve, tatlı ve kokteyl çeşitliliği ile çok yönlü ve tercih edilebilir. Çayyolu ve Tunalı'da şubeleri mevcuttur. 

Adres: Kavaklıdere, Tunus Cd. No:22, 06680 Çankaya/Ankara

11. Lee Harways Country Cafe/Bar

11. Lee Harways Country Cafe/Bar

Bir yandan bir şeyler atıştırmak diğer yandan da kokteyl içmek için ideal bir mekandır. Gidenler tarafından daha çok canlı müzik için tercih edilir. Gidenlerin müdavimi olduğu havadar ve samimi bir işletmedir. 

Adres: Mutlukent 1946. Sokak, Ümitköy no:4, 06800 Çankaya/Ankara

12. Dubh Linn & Irish Pub

12. Dubh Linn & Irish Pub

Mekan; DJ ve canlı müzik imkanları olan lezzetli yemekleri ve kokteylleri ile tercih edilebilir. Kuzu Effect, Tunalı ve Via Flat'te de şubeleri vardır. 

Adres: Beştepe, No: 8 Via Flat Söğütözü/Yenimahalle Ankara TR, Nergiz Sk., 06530 Çankaya

13. Route

13. Route

Bahçelievler ve Kızılay'da şubeleri mevcuttur. Kızılay'daki şubesinde çeşitli stand-up gösterileri de oluyor. Samimi ortamı, çeşitli yemekleri ve kokteylleri ile tercih edilebilecek çok yönlü bir mekandır. 

Adres: Meşrutiyet, Selanik Cd No:70, 06420 Çankaya/Ankara

14. Fabb's Pub

14. Fabb's Pub

Uygun fiyatlı canlı müzik ve yemekleri ile tercih edilen bir yerdir. Hem gündüz hem de akşam vakitlerinde zamsan geçirilebilecek, keyifli bir ortamı vardır.

 Adres: Bahçelievler, Azerbaycan Cd. No:65 A D:B, 06490 Çankaya/Ankara

15. GAGA Manjero

15. GAGA Manjero

Çeşitli kokteylleri ve sunumlarıyla dikkat çeken Ankara'nın en kaliteli kokteyllerini yapan mekanlardan bir tanesidir. Kaliteli yemekleri, güler yüzlü çalışanları, mekanın ambiyansı ve kendine has kokteylleri ile tercih edilebilecek ideal bir mekandır. 

Adres: 100. Yıl, Filistin Cd. No:21, 06700 Çankaya/Ankara

16. Haymatlos Mekan

16. Haymatlos Mekan

Canlı müzik, stand-up gibi etkinlikleri de içeresinde barındıran uygun fiyatlı bir yerdir. Ankara'nın en bilinen ve müdavimleri olan mekanlardan birisidir. Her kesimden insana karşı samimi ve saygılı olmaları bakımından da tercih edilen keyifli bir mekandır.

Adres: Kavaklıdere, Konur Sok. 73/B, 06640 Çankaya/Ankara

17. IF Sokak

17. IF Sokak

Tunalı'da ve Çayyolu'nda şubeleri bulunan keyifli ve çok yönlü bir mekandır. Çok çeşitli yiyecek ve kokteyl menüsü mevcuttur. Bu yönüyle tercih edilebilecek ister yalnız ister arkadaş ortamlarıyla keyifli vakit geçirilebilecek bir ortama sahiptir. Self servis bir mekan olmasının yanı sıra uygun fiyatlı olması bakımından da öğrenci yanlısı bir yerdir. 

Adres: Remzi Oğuz Arık, Tunus Cd. no:46, 06680 Çankaya/Ankara

18. Irish Town & Pub

18. Irish Town & Pub

Spor yayını da yapan samimi, yemekleri ve kokteylleriyle övülen bir mekandır. Oturup bir yandan bir şeyler yerken diğer yanda bir şeyler içip sohbet etmek için ideal bir mekandır.

 Adres: Mustafa Kemal, Dumlupınar Blv. Tepe Prime D:266/B-005, 06510 Çankaya/Ankara

19. La Bebe

19. La Bebe

Lezzetli yemekleri ve samimi ortamı ile saatlerce sıkılmadan oturabileceğiniz bir mekandır. Aynı zamanda lezzetli ve çeşitli kokteyl seçenekleri de vardır. Mekan tasarımıyla iç ısıtan keyifli ve güler yüzlü çalışanlara sahip olan bir işletmedir.

 Adres: Remzi Oğuz Arık, Tunus Cad. No:50, 06680 Çankaya/Ankara

20. La Gioia

20. La Gioia

Kalitesi, servisi ve lezzetli kokteylleriyle tercih edilen bir mekandır. Fiyatları diğer mekanlara kıyasla pahalıdır. Yemekleri ve kokteyllerinin yanı sıra tatlıları da çok lezzetlidir. Nezih bir mekan olmasının ve konumunun ulaşılabilir olmasının yanı sıra pahalı bir mekandır ve Ankara'nın en kaliteli işletmelerinden bir tanesidir.

Adres: Kavaklıdere, Tahran Cd. No:2, 06700 Çankaya/Ankara

21. Last Penny

21. Last Penny

Alkollü içecek seçenekleri fazla olan samimi ve sıcak atmosferleriyle gidenlerde bir daha gitme isteği uyandıran bir mekandır. Uygun fiyatlı hem tek başına hem de arkadaş gruplarıyla gidilebilecek keyifli bir yerdir. Kalabalıktan uzak keyifli küçük bir işletmedir ve lezzetli yemekleriyle de tercih edilen bir yerdir. 

Adres: Bahçelievler, Prof. Muammer Aksoy Cd No:51, 06490 Çankaya/Ankara

22. Loophole Booze Bite & Fun

22. Loophole Booze Bite & Fun

Hem yemekleri hem de kokteylleriyle tercih edilen keyifli ve samimi bir mekandır. Havadar ve canlı müzik imkanı olan bir işletmedir. 

Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi No:18 Beşevler, 06500 Beşevler, Çankaya/Ankara

23. Lou Cafe Bistro

23. Lou Cafe Bistro

Kuzu Effect, Tunalı, Maidan, Arcadium gibi Ankara'nın birçok yerinde şubesi olan bir işletmedir. Şık dekorasyonu ve ambiyansı ile tercih edilebilecek huzurlu ve keyifli bir yerdir. Diğer yerlere kıyasla daha pahalıdır ancak lezzetli yemek ve kokteylleri ile tercih edilebilir bir mekandır. Ayrıyeten mekan; çeşitli bir menüye ve güler yüzlü çalışanlara da sahiptir. 

Adres: Barbaros, İran Cd. No:8F, 06680 Çankaya/Ankara

24. Louise Cafe Brasserie & Loft

24. Louise Cafe Brasserie & Loft

Mekanın ambiyansının çok güzel olmasının yanı sıra İtalyan lezzetleri ve güzle sunumları ile gidilebilecek bir yerdir. Kokteyl içmek için de yemek yemek için de uygun ancak diğer yerlere göre biraz daha pahalı olan bir işletmedir. Gidenler tarafından da fiyat performans konusunda tam not alan bir işletmedir. 

Adres: 100. Yıl, Filistin Cd. No:37, 06700 Çankaya/Ankara

25. Luigi's Ristorante Bar

25. Luigi's Ristorante Bar

Atakule'de bulanan nezih bir ortama ve güzel bir manzaraya sahip olan mekandır. Fiyat performans bakımından gidenlerden tam not alan bu mekan diğer yerlere kıyasla daha pahalıdır. Kendine has iç tasarımı ile dikkat çeken Luigi's Ristorante Bar hem mekanın renkleriyle içinizi ferahlatacak hem de lezzetli yemekleri ve kokteylleriyle keyifli vakit geçirmeyi sağlayan bir yerdir. Mekana gitmeden önce rezervasyon yaptırılması ve fiyatlarının diğer yerlere kıyasla daha pahalı olduğunu öngörerek gitmek gerekir. 

Adres: Çankaya Mahallesi, Çankaya Cd. Bina No:10, Atakule No:54, 06690 Çankaya

26. Menaj Restoran Bar

26. Menaj Restoran Bar

Çeşitli kokteylleri ve ikramları ile tercih edilebilecek bir mekandır. İş çıkışı ya da vakit geçirmek için gidilebilecek keyifli ve samimi bir mekandır.  Kokteyllerinin yanı sıra yemekleri de lezzetlidir. 

Adres: Remzi Oğuz Arık, Bestekar Cad. 49/A, 06680 Çankaya/Ankara

27. Mr.B Cocktail Bar

27. Mr.B Cocktail Bar

Fiyat performansı, kokteyl kalitesi ve güler yüzlü çalışanları bakımdan tercih edilen Ankara'daki en iyi kokteyl mekanlarındandır. Müziği, personelleri, mekanın ambiyansı ve çeşitli kokteyl çeşitleri bakımından tercih edilebilecek bir yerdir.  

Adres: Barbaros, Abay Kunanbay Cd. No:8, 06680 Çankaya/Ankara

28. Piyer Cafe & Bar

28. Piyer Cafe & Bar

Canlı müzik dinleyebileceğiniz, ev yapımı lezzetli cipslerinden yiyebileceğiniz ve güzel kokteyllere sahip kaliteli bir mekandır. Kafede her yemek tarzına uygun seçenek de bulunur. 

Adres: Meşrutiyet, Konur Sok. No:11-9, 06420 Çankaya/Ankara

29. Amelie’s Garden Street Bar

29. Amelie’s Garden Street Bar

Ankara'da bulunan samimiyeti ve sıcak atmosferiyle en tercih edilen mekanlardan bir tanesidir. Arkadaşlarla oturmak için de tek başına vakit geçirmek için de oldukça uygun bir mekandır. Yemekleri, kokteylleri ve mekanda çalan müziklerle övgü alan bir yerdir. 

Adres: Güvenevler, Güneş Sk. 1/A, 06690 Çankaya/Ankara

30. Skye Vue Cocktail Bar & Terrace

30. Skye Vue Cocktail Bar & Terrace

Genel itibariyle oldukça lezzetli yemekli ve çeşitli kokteyl menüsü bulunan nezih bir bardır. JW Marriott otelinin teras katında bulunan bir bardır ve fiyatları diğer yerlere kıyasla pahalıdır. 

Adres: Kızılırmak, JW Marriott 1, Muhsin Yazıcıoğlu Cd., 06510 Çankaya/Ankara

31. Pool Pub

31. Pool Pub

Çayyolu ve GOP'te şubeleri mevcuttur. Çayyolu'ndaki şubesi  ambiyansı ve ferah alanıyla tercih edilebilir bir yerdir. Mekan içerisinde hem dart ve bilardo oynama alanları hem çeşitli bir alkol menüsü vardır. 

Adres: Koru, Ahmet Taner Kışlalı Cd. 4/33, 06810 Yenimahalle/Ankara

32. Talk Cocktail & Music

32. Talk Cocktail & Music

DJ performanslarının da gerçekleştiği keyifli vakit geçirmek, arkadaşlarla oturup sohbet etmek için uygun bir mekandır. Ayrıyeten çeşitli kokteyl ve yiyecek menüsü ile de gidenlerden tam not alan bir mekandır.

 Adres: Oran, Kuzu Effect AVM, Zülfü Tiğrel Cd. No 1/A, 06450 Çankaya/Ankara

33. End Cocktail House

33. End Cocktail House

Çok çeşitli ve kendine has kokteyl çeşitleri olan ve bazı zamanlar DJ performanslarının sergilendiği hem eğlence hem de oturup sohbet için gidilebilecek bir mekandır. 

Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, Dora Park Villaları, 2852. Sk. No: 2/2-E, 06810 Çankaya/Ankara

34. The Q Ankara

34. The Q Ankara

Mekanın tasarımını ve lezzetli kokteylleriyle tercih edilen bir mekandır. Aynı zamanda canlı müziğin de olduğu dekorasyonu ile gidenleri kendisine hayran bırakan bir mekandır. Çeşitli kokteyl menüsünü olmasının yanı sıra yiyecek menüsü de çok yönlüdür. 

Adres: Çukurambar Mahallesi 1480 Sokak Besa Kule İş Merkezi B Blok no:17/14, 06510 Çankaya/Ankara

35. Varuna Gezgin Cafe

35. Varuna Gezgin Cafe

Atmosferi ve samimi ortamıyla birlikte tercih edilebilir bir mekandır. Güzel yemekleri, lezzetli kahveleri ve kaliteli kokteylleri olan bir konsept kafedir. 

Adres: Barbaros, Abay Kunanbay Cd. No:14, 06680 Çankaya/Ankara

36. Federal Coffee Bilkent

36. Federal Coffee Bilkent

Via Flat'te de şubesi bulunur. Çok rahat ve samimi bir mekan olmasının yanı sıra hem yemek yemek hem de kaliteli kokteyller içmek için ideal bir yerdir. 

Adres: Üniversiteler, Ankuva AVM No:12 D:30, 06800 Çankaya/Ankara

İlginizi Çekebilir.👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BK

Editor bildigi tum tuslara basmis. Ankara’da ne kadar mekan biliyorsa alakali alakasiz yazmis. :)

Armağan Üzümccü

Harika bir içerik olmuş. Ankarada doğup büyümeme rağmen bazen geniş skalada kaybolabiliyorum. Bu içerik tam bi rehber :)