Görüş Bildir
Haberler
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Konutları 100 TL'ye Kiraya Verecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Konutları 100 TL'ye Kiraya Verecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak Eserkent Sosyal Konutlarının yenilenerek, geliri 3 bin liranın altında olan 65 yaş üstü yurttaşlar ile yeni evli çiftlere, aylık 100 liradan kiraya verileceğini duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, sosyal konutlar için başvuru süresinin 1 Şubat'a kadar uzatıldığı, kura çekiminin ise 10 Şubat'ta yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, Mamak Eserkent Sosyal Konutlarındaki 1+1 büyüklükteki 400 ev için ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlar ve yeni evli çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği aktarıldı.

Başvuru şartları

Başvuru şartları

Başvuru için aylık gelirin 3 bin lirayı geçmemesi gerektiği, eşlerin üzerinde herhangi bir gayrimenkul olmaması şartının arandığı ifade edilen açıklamada, başvurularda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma koşulunun da bulunduğu kaydedildi.

Başvuru sahiplerinden ayrıca, ikametgahlarının en az 6 ay öncesinden itibaren Ankara'da olduğunu belgelemesinin isteneceği belirtildi.

Mamak Eserkent Sosyal konutları için 'https://www.ankara.bel.tr/genel-sekreter/genel-sekreter-yardimcisi/ozel-projeler-ve-donusum-dairesi-baskanligi/mamak-eserkent-sosyal-tesislerinde-tahsis-islemleri' internet adresi üzerinden form doldurulması ya da Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanlığı 18 numaralı bankosundan başvuru yapılması

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
25
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sedat Yılmaz

Tebrik ediyorum. Keşke sokakta yaşayanlara da verilse...

rcpbyrm

cehape akrabalarına daire dağıtmaya başlamış...

Nilay Bilgin

En azından daire dağıtıyor siz ülkeyi satıyorsunuz