Görüş Bildir
Haberler
Anamız Var 2 Konusu Nedir? Anamız Var 2 Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Anamız Var 2 Konusu Nedir? Anamız Var 2 Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

2018 yılında gösterime giren Anamız Var 2 filmi yönetmen koltuğunda Hasan Doğan otururken filmin senaryosu Cüneyt İnay'ın kaleminden çıkmıştır. Bu gece FOX Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak filmin konusu ve oyuncuları ise oldukça merak ediliyor. Peki Anamız Var 2 filmi konusu nedir? Anamız Var 2 oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anamız Var 2 Filmi Konusu Ne?

Anamız Var 2 Filmi Konusu Ne?

Sibel’in annesi Semra Hanım’ın vefatı üzerinden 6 ay geçmiştir. Artık Sibel ile Oğuz’un evlenmesine bir mani yoktur. Ülfet bu duruma çok sevinir. Fakat Firdevs hiç sevinmez. Firdevs, Ülfet’in istediği kızı almasına mani olacak yollar arar. Zira önceki yaptıklarından ötürü mahallede yandaşı pek kalmamıştır. Firdevs, Sibel’in babası emlakçı Kamil’in evlenme isteğini duyar ve planını ince ince işleyerek Sibel ve Oğuz’dan önce Kamil ile evlenir.

Kamil’in evliliği mahallede ve civar ilçelerde şok etkisi yaratır. Sibel babasının yaptıklarına anlama veremez. Kamil yalnız ölmek istemem bahanesine sığınır. Sibel’in şoku kolay kolay geçmez. Karşı çıkar, evden ayrılı ama fayda etmez. Mecburen kabullenir, çünkü şu dünyada bir tek babası kalmıştır. Babasının kalbini kırmak istemez. Zira Kamil tansiyon hastasıdır, üzüntüye, sinire strese gelemez.

Anamız Var 2 Oyuncuları Kimdir?

Anamız Var 2 Oyuncuları Kimdir?
  • Alper Saldıran(Oğuz)

  • Füsun Demirel (Ülfet)

  • Birgül Ulusoy(Nimet)

  • Ali Rıza Tanyeli

  • Larysa Darmorost

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın