Alnı Olsa da Öpsem Dedirten Haftanın Aşırı Haklı 17 Tweeti
Ülke gündemine, siyasete, ekonomiye, insan ilişkilerine dair tespitleriyle kimler hislerimize tercüman olmuş?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
1. Enflasyonun en net tanımı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
2. Güzel özetlemiş.

3. Yağ bir numaralı gündem.

4. Demokratik...

5. İrade meselesi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
8. Kedilere bile yaptırım geldiği için doğal karşıladık.

9. Şakalar fiyatlara yetişemiyor.

10. ...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
11. Net!

12. Okuyalım...

14. Nereden nereye 🎵

15. Bir film için bile mücadele vermelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
16. 👇

17. İtibar!

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Öğretmenlik, çevirmenlik gibi görevlerde bulundum. Bu esnada pek çok mizah mecrasında yazılarım yayımlandı. Türkiye’de sosyal medyanın popülerleşmesinin ardından yaşanan her olayın hem şahidi oldum hem de bu mecraların aktarıcısı olmaya çalıştım. 2015 yılından beri Onedio’da yaratıcı içerikler ve sosyal medya gündemi üzerine çalışıyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın
tam delirecekken tatlı getiren üst komşu gibi ya da bu sene de yaren leyleğine kavuşan adem amca gibi haberleri, tweetleri düşünüp günü kurtarıyom.
#17 çıldırmamak elde değil, bravo payas halkına, hak ettikleri bu demek ki...
Yok be vergi kaçırma naylon fatura nerden ne götürdüm derken bunların alayı göstermelik başka biri gelse anasını satar bunlar hdhhd :))
2.sömürge olmak böyle bir şey işte