Görüş Bildir
Haberler
Alaçatı'nın Butik Otelleri

Alaçatı'nın Butik Otelleri

umut yavuz
02.06.2016 - 15:52

Bir zamanlar yel değirmenlerini döndüren sakız kokulu rüzgarlar, günümüz sıcak yaz günlerinde ziyaretçilerinin serinlemesine sebep olur. Dar sokaklarını çevreleyen taş evler, aynı zamanda ülkemizin en güzel butik otelleridir de. Her yıl daha popüler olan bu şirin Ege beldesinin havasını tam olarak soluyabilmeniz için Alaçatı'nın tarih kokan butik otellerini listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Köstem Hotel

1. Köstem Hotel

Alaçatı'nın merkezinde faaliyet gösteren Köstem Hotel, zarif bir tarzda dekore edilmiş, klimalı ve ücretsiz Wi-Fi erişimli odalar ve 24 saat resepsiyon hizmeti sunmaktadır. Lüks iç mekanlara sahip olan otel, Ilıca Plajı'na sadece 3 km uzaklıktadır.

Alaçatı Köstem Hotel'in tüm odalarında eşsiz bir dekor ve cumbalı pencere vardır. Her oda düz ekran TV ile donatılmıştır. Özel banyolarda ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur. Bazı odalarda şömine de vardır.

Otelin alakart restoranında Türk mutfağından çeşitli yemekler servis edilmektedir. Tesis bünyesindeki kafe-barda içkiler ve atıştırmalıkların tadını çıkarabilirsiniz.

2. Hay Hotel

2. Hay Hotel

Ege Bölgesi'ndeki Alaçatı'da yer alan yerden ısıtmalı Hay Hotel, sezonluk açık havuzu ve güneşlenme terasıyla hizmet vermektedir. Pazaryeri 200 metre mesafededir. Otelde sauna vardır. Konuklar, restoranda yemek yiyebilir veya barda içkilerini yudumlayabilirler. Tüm alanlarda Wi-Fi erişimi ve özel otopark ücretsizdir.

Tüm odalarda düz ekran uydu TV bulunmaktadır. Bazı birimlerde dinlenebileceğiniz bir oturma alanı vardır. Belirli odalar teras veya verandaya açılır. Odaların tümünde duşlu özel banyo mevcuttur. Konforunuz için terlikler ve ücretsiz banyo malzemeleri temin edilir.

Tesiste mağazalar bulunur. Her gün açık büfe kahvaltı servis edilir.

3. Sultan Konak Hotel

3. Sultan Konak Hotel

Taş dış cepheli ve cumba pencereli tipik bir Alaçatı evinde hizmet veren Sultan Konak, benzersiz bir şekilde dekore edilmiş klimalı ve bahçe manzaralı odalar sunmaktadır. Ilıca Plajı arabayla sadece 10 dakika uzaklıktadır.

Sultan Konak'ın büyüleyici odalarında oturma alanı ve minibar bulunmaktadır. Odalardan şehir manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Banyolarda saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur. Ayrıca bazı odalarda şömine ve cumbalı pencere vardır.

Güne Türk çayı ve portakal suyu eşliğinde zengin bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Alakart restoranda Türk mutfağından ev yemekleri servis edilmektedir. Ayrıca, tesis bünyesinde mangal keyfi yapabilirsiniz.

Çeşme merkezine tesisten arabayla 10 dakikada ulaşmak mümkündür. Yürüme mesafesinde restoranlar bulabilirsiniz. İzmir Adnan Menderes Havalimanı ise 85 km mesafededir.

4. Alaçatı Casa Bella

4. Alaçatı Casa Bella

Geleneksel Alaçatı tarzı mimariye sahip taş bir binada yer alan Alaçatı Casa Bella, yeşil bir bahçe ve mevsimlik açık yüzme havuzu sunmaktadır. Bu çağdaş konaklama birimi modern mobilyalar ve beyaz duvarlar ile çağdaş bir dekora sahiptir. Tüm alanlarda ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanmaktadır.

Odaların hepsi minibar ve düz ekran kablo TV ile donatılmıştır. Özel banyoda küvet ya da duş ve saç kurutma makinesi mevcuttur. Odanızdan bahçe manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.

Alaçatı Casa Bella'nın resepsiyonu günün 24 saati hizmet vermektedir. Ek ücret karşılığında havaalanı servisi de düzenlenebilir.

Güne taze ve yerel malzemelerle hazırlanan zengin bir kahvaltıyla başlayabilirsiniz. Çevrede öğle ve akşam yemekleri yiyebileceğiniz birçok kafe ve restoran bulunmaktadır.

5. La Bien

5. La Bien

Geleneksel eski Rum mimarisinin özelliklerini taşıyan bir taş binada yer alan La Bien cumbalı pencerelere ve mobilyalı bir bahçeye sahiptir. Açık yüzme havuzu ücretsiz şemsiye ve şezlonglarla çevrilidir. Tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur.

Parke zeminli ve taş duvarlı odaların her birinde düz ekran uydu TV, klima ve minibar vardır. Duşlu özel banyoda saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri sağlanmaktadır. Bazı odalar ayrıca balkonludur.

La Bien'de 24 saat açık resepsiyon bulunmaktadır. Tesisin yakınlarında halka açık ücretsiz otopark mevcuttur.

Yerel ve taze malzemelerle hazırlanan zengin kahvaltıyla güne başlayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fora Konak

6. Fora Konak

Alaçatı'nın merkezinde yer alan Fora Konak Alaçatı, ücretsiz Wi-Fi ile zarif bir şekilde dekore edilmiş odalar sunmaktadır. Otelde açık yüzme havuzu, güneşlenme terası ve küçük yeşil bir bahçe yer almaktadır.

Tüm odalarda klima, çalışma masası ve gardırop bulunmaktadır. Özel banyolarda küvet veya duş mevcuttur.

Fora Konak Alaçatı'da her sabah kahvaltı hizmeti sunulmaktadır. Kahvaltının tadını bahçede çıkarabilirsiniz.

7. Alya Rüzgarı Hotel

7. Alya Rüzgarı Hotel

Alaçatı'nın merkezine yürüme mesafesinde bulunan Alya Rüzgari Hotel, büyük bir avlu içinde yer alan bir taş binada hizmet vermektedir. Otel düz ekran TV, ücretsiz Wi-Fi ve klima içeren sokak manzaralı konaklama birimleri sunmaktadır.

Hotel Alya Rüzgari'nin tüm odaları ve süitleri zarif bir şekilde dekore edilmiştir. Hepsinde minibar mevcuttur. Özel banyo standarttır.

Otelin bahçesinde taze ev yapımı lezzetlerin servis edildiği geleneksel kahvaltının keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca şehir merkezinde pek çok restoran ve kafe vardır.

8. Alavya

8. Alavya

Alaçatı'nın göbeğinde, geleneksel Alaçatı mimarisinin özelliklerini taşıyan taş bir yapıda hizmet veren Alavya, ücretsiz şemsiye ve şezlonglar ile çevrili açık yüzme havuzuna sahiptir. Zarif bir şekilde dekore edilmiş olan yüksek tavanlı ve ahşap zeminli odalar sunan tesisin tüm alanlarında ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanmaktadır.

Alavya'nın klimalı odaları minibar, kahve makinesi, kasa, ütü ve TV ile donatılmıştır. Odaların her birinde duş, saç kurutma makinesi, terlikler ve ücretsiz banyo malzemeleri içeren özel banyo bulunmaktadır.

Spor salonunda egzersiz yapabilir, sauna, Türk hamamı ile masaj uygulamaları sunan spa ve sağlıklı yaşam merkezinde rahatlayabilirsiniz. Ek ücret karşılığında yoga ve pilates dersleri verilmektedir. Ayrıca, rüzgar sörfü de yapılabilir.

9. Boreas Hotel

9. Boreas Hotel

Açık havuz ve restoran sunan Boreas Butique Hotel, Alaçatı'da yer almaktadır. Tesiste ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanır.

Tüm odalarda klima ve minibar bulunmaktadır. Özel banyoda küvet veya duş ile saç kurutma makinesi vardır. Odanızdan bahçe manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Emanet kasası ve nevresimler gibi ilave olanaklar da mevcuttur.

Boreas Butique Hotel, bir bahçe ve bara sahiptir. Tesiste ücretsiz otopark bulunmaktadır.

10. Chigdem Hotel

10. Chigdem Hotel

Alaçatı merkezine 3 dakikalık yürüme mesafesindeki rustik bir taş binada yer alan Chigdem Hotel, balkonlu ve klimalı odalar ile ücretsiz Wi-Fi erişimi sunmaktadır. Otelde güzel bir bahçe terası ve açık yüzme havuzu vardır.

Tüm odalarda Viktorya dönemi tarzı otantik ve renkli bir dekora ve özel banyoya sahiptir.

Her gün organik ve taze malzemelerle hazırlanan geleneksel tarzda bir zengin kahvaltı servis edilir. Kahvaltı da dahil olmak üzere oda servisi sağlanmaktadır.

Masaj uygulamaları için rezervasyon yapmak mümkündür. Konuklar saunada dinlenebilir, havuzda yüzebilir veya terasta Alaçatı'nın manzarasını izleyebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Asma Han Hotel

11. Asma Han Hotel

Alaçatı'nın merkezine sadece 350 metre mesafede bulunan bu otel, her biri kendine has şekilde dekore edilmiş, ücretsiz Wi-Fi erişimli ve balkonlu odalar sunmaktadır. Otelin güzel bahçesinde dinlenebilir ya da bir masajla rahatlayabilirsiniz.

Asma Han Hotel'inklimalı odaları parke zeminlere ve taş duvarlara sahiptir. Odaların tümünde düz ekran TV, minibar ve çalışma masası bulunmaktadır.

Kiralık bisiklet veya arabayla şehri ve çevredeki kırsalı keşfe çıkabilirsiniz. Asma Han çamaşır yıkama ve kuru temizleme olanakları da sunmaktadır.

Her sabah geleneksel Türk lezzetlerine ve uluslararası lezzetlere yer verilen bir kahvaltı servis edilmektedir.

12. 1850 Hotel

12. 1850 Hotel

Alaçatı taşlarıyla inşa edilmiş bu Rum evi yerel mimariyle uyum içindedir. Alaçatı'nın merkezinde yer alan otel huzurlu bir bahçeye sahiptir.

1850 Hotel'inzevkli bir şekilde dekore edilmiş odalarında klima, minibar ve düz ekran uydu TV bulunmaktadır. Tüm birimlerde kasa standarttır. Özel banyolarda duş, saç kurutma makinesi, terlik ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur. Bazı odalar balkonludur.

Günlük kahvaltı yerel peynir, ev yapımı reçeller, yumurta, taze pişmiş ekmek ve diğer ilgi çekici ürünler içerir. Konuklar yerel olarak yetiştirilen sebze ve meyvelerin de tadını çıkarabilirler. 1850 Café'de Ege kahvaltısı, salata, Boşnak ve Girit mutfaklarından yemekler ile makarna servis edilmektedir.

13. Viento Alaçatı Hotel

13. Viento Alaçatı Hotel

Ilıca Plajı'na 3 km uzaklıkta yer alan Viento Alaçatı Hotel, 150 yıllık restore edilmiş bir Osmanlı evinde hizmet vermektedir. Otantik Ege kültürü deneyimi sunan otelde modern olanaklara sahip ve zevkli bir biçimde dekore edilmiş oda ile süitler, spa küvetli güzel, yeşil bir bahçe ve bar bulunmaktadır.

Viento Alaçatı Hotel'deki tüm oda ve süitlerde LED TV, klima, minibar, elektrikli su ısıtıcısı ile çay-kahve yapma imkanı vardır. Bazı süitlerde özel mutfak, balkon ve spa küveti mevcuttur. Oda ve süitlerin tamamında Wi-Fi erişimi ücretsizdir.

Viento Alaçatı Hotel'in alakart restoranında doğal zeytinyağı ve organik taze ürünler ile hazırlanan Ege mutfağından seçkin yemekler servis edilmektedir. Konuklar yöresel lezzetlerin, deniz ürünlerinin ve salataların tadını çıkarabilirler. Viento Café & Bistro ise lezzetli kurabiyeler, kekler ve hamur işleri ile hizmet vermektedir.

14. D'core Alaçatı

14. D'core Alaçatı

D'core Alaçatı, Alaçatı’da yer almaktadır. Wi-Fi erişimi ücretsizdir. Konuklar tesis bünyesindeki barın keyfini çıkarabilirler. Tesis bünyesinde ücretsiz özel otopark da vardır.

Klimalı odaların tümü düz ekran TV ile donatılmıştır. Bazı odalarda yoğun bir günün ardından dinlenebileceğiniz oturma alanı sağlanmıştır. Odalar özel banyoludur. Ekstralar arasında terlik ve saç kurutma makinesi sayılabilir. TV de mevcuttur.

15. Morro

15. Morro

Sakin bir konuma sahip olan Morro Alaçatı, Alaçatı'nın ana caddesine sadece 2 dakikalık yürüme mesafesindedir. Tesis huzurlu bir bahçe ve havuz alanı içermektedir. Otelin ortak kullanıma açık alanlarında Wi-Fi ücretsizdir.

Ilıca Plajı 3 km uzaklıktadır ve yürüme mesafesinde başka bir plaj da vardır. Muhteşem plajları olan Altınkum 4 km uzaklıktadır.

Sigara içilmeyen, zevkli ve seçkin odaların tamamı klimalıdır ve yüksek kaliteli yatak tekstilleri, markalı malzemeler ve aksesuarlar ile donatılmıştır. Odalarda dizüstü bilgisayar kasası ve minibar gibi olanaklar mevcuttur.

Her sabah bahçedeki büyük çardağın altında organik ve taze malzemelerden hazırlanan zengin bir kahvaltı servis edilmektedir. Morro Alaçatı'da öğleden sonraları geleneksel Türk çayı ve yerel hamur işleri sunulmaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Koçlu Konağı Hotel

16. Koçlu Konağı Hotel

Geleneksel bir taş konakta hizmet veren bu konukevi, Alaçatı'nın merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Tesis, avluda açık yüzme havuzu, geniş bir bahçe ve teras ile hizmet verir.

Koçlu Konağı'nınodaları mermer zeminli olup antika mobilyalarla döşenmiştir. Odalarda klima, ücretsiz Wi-Fi, minibar ve düz ekran uydu TV mevcuttur. Saç kurutma makineli özel banyolar tüm odalarda standarttır.

Otelde sabahları organik ürünler ve ev yapımı reçel içeren kahvaltı servis edilmektedir. Konuklar ayrıca muz ağaçlarının gölgelediği bir bahçeye sahip olan barda, çay ve serinletici içeceklerin tadını çıkarabilirler.

17. LuCe Design Hotel

17. LuCe Design Hotel

Cumbalı pencerelere sahip bir taş konakta yer alan Alaçatı LuCe, açık havuz bulunan yemyeşil bahçesiyle hizmet vermektedir. Otelin büyüleyici odalarında klima ve balkon, teras veya veranda vardır. Ilıca Plajı 3,5 km uzaklıktadır.

Tüm odalar şık ve eklektik tarzda eşsiz bir şekilde dekore edilmiştir. Odalarda Molton Brown marka banyo ürünleriyle donatılmış özel banyo, düz ekran TV, minibar ve ücretsiz WiFi erişimi mevcuttur. Odaların tümü otelin bahçesine ve açık yüzme havuzuna bakmaktadır.

Taze domates, biber, zeytin ve ev yapımı reçel gibi yerel ürünlerle hazırlanan kahvaltı açık büfe olarak servis edilmektedir. Kahvaltınızın tadını bahçede veya odanızda çıkarabilirsiniz. Gün boyunca salata, atıştırmalık ve çeşitli içkiler sunulmaktadır. Öğleden sonraları, çay eşliğinde fırından yeni çıkmış kek servis edilir.

18. Cumbalı Konak Hotel

18. Cumbalı Konak Hotel

Alaçatı Cumbalı Konak Hotel, büyüleyici bir bahçeye sahip geleneksel bir taş binada yer almaktadır. Alaçatı'nın merkezinde bulunan otel klima ve uydu TV içeren şık odalar sunmaktadır.

Odaların her biri parke zeminli olup şık mobilyalara sahiptir. Odaların her biri düz ekran TV ve saç kurutma makinesi içeren özel banyo ile donatılmıştır.

Alaçatı Cumbalı Konak Hotel'in konukları bahçede dinlenebilir ve sardunya, begonvil ve lavanta kokularının tadını çıkarabilir. Tesis genelinde Wi-Fi ücretsizdir.

Sabahları, taze organik ürünlerle hazırlanmış zengin bir kahvaltı servis edilir. Ayrıca bir alakart restoran mevcuttur.

19. Peri Art Hotel

19. Peri Art Hotel

Alaçatı'nın kent merkezinde yer alan Peri Art Hotel, ücretsiz Wi-Fi erişimli göz alıcı odalarıyla hizmetinizdedir. Taş dış cepheye sahip otelde küçük bir bahçe ve tipik bir Alaçatı evi vardır.

Hotel Peri Art'ın zarif bir şekilde dekore edilmiş klimalı odalarında oturma alanı ve özel banyo bulunmaktadır. Bazı odalar balkonludur.

Güne yöresel reçeller, sakızlı kurabiye ve çeşitli hamur işleri de dahil olmak üzere zengin bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Uzak Doğu kahvaltısı ve çeşitli Asya yemekleri servis edilir. Konuklar kahvaltının tadını bahçede de çıkarabilirler. Bar yerel ve ithal alkollü ve alkolsüz içecekler ile hizmet verir. Yürüme mesafesinde çeşitli restoranlar yer alır.

20. Göz Oda

20. Göz Oda

Ahşap ve taştan inşa edilmiş olan Göz Oda, Alaçatı'da merkezi bir konuma sahiptir. Tesis mobilyalı bir bahçe ve ücretsiz Wi-Fi erişimine sahip, şık bir şekilde dekore edilmiş odalar sunmaktadır.

Göz Oda'nın beyaz renkli modern dekora sahip odalarının tamamında klima, çalışma masası ve gardırop sağlanmaktadır. Özel banyo duş ve havlularla donatılmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. İmren Han Hotel

21. İmren Han Hotel

Taş binasıyla eşsiz bir mimariye sahip otel, Ilıca kumsalına sadece 3 km uzaklıktadır. Klimalı odalar sunan İmren Han Hotel'in yemyeşil bahçesinde açık yüzme havuzu bulunmaktadır.

İmren Han Hotel'in klasik bir tarzda dekore edilmiş odaları taş duvarlı ve ahşap zeminlidir. Hepsinde minibar, LCD TV ve manzaralı özel balkon bulunmaktadır. Ayrıca ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur.

Her sabah taze organik ürünler içeren bir Türk köy kahvaltısı servis edilmektedir. Konuklar zeytin ağaçlarıyla çevrili terasta kek yiyip çaylarını yudumlayabilirler.

22. YuGa

22. YuGa

YuGa Alaçatı, Alaçatı şehir merkezinde yer alan 3 katlı bir taş binada hizmet vermektedir. Tesis, Ilıca Plajı'na arabayla yalnızca 10 dakikalık mesafededir. Tesis, açık bir havuzun yanı sıra düz ekran TV, klima ve ücretsiz Wi-Fi ile donatılmış otantik odalara ev sahipliği yapmaktadır.

YuGa'nın pastel renklerle dekore edilmiş odaları, doğal taş ve tuğla duvarlarla döşenmiştir. Odaların tümünde, tuvalet, duş, saç kurutma makinesi ve mermer lavabo içeren şık bir banyo vardır.

YuGa Alaçatı'da çeşitli taze lezzetler içeren Türk tarzı kahvaltı servis edilmektedir. Barda çok çeşitli alkollü ve alkolsüz içeceklerin yanı sıra patates kızartması, tost ve hamburger gibi atıştırmalıklar sunulmaktadır. Akşamları, güneşlenme terasında birkaç kadeh içecek eşliğinde dinlenebilirsiniz.

23. Denizkabuğu Hotel

23. Denizkabuğu Hotel

Alaçatı'nın merkezine yürüyerek 10 dakika uzaklıkta yer alan bu otel taştan inşa edilmiş olup sahile 2,5 km mesafededir. Denizkabuğu genelinde Wi-Fi erişimi ve otopark kullanımı ücretsizdir.

Denizkabuğu'nun odaları rustik tarzda mobilyalarla tasarlanmıştır. Bazı odalarda köy ya da bahçe manzaralı Fransız balkon veye cumbalı pencere vardır. Banyoda duş, saç kurutma makinesi ve ücretsiz organik banyo malzemeleri yer almaktadır.

Otelin bahçesinde ev yapımı şeftali, kayısı ve çilek reçelleri, taze ekmek ve yöresel peynirlerden oluşan zengin bir açık büfe kahvaltı servis edilir. Kahvaltıda sunulan domates, salatalık ve zeytinler çevredeki bahçelerde yetiştirilmektedir. Otelin alakart restoranında lezzetli ev yapımı Türk yemekleri sunulmaktadır.

Konuklar otelin bir terasa sahip 450 m²'lik bahçesinde yorgunluk atabilir ve içeceklerin tadını çıkarabilirler. Soğuk havalarda otelin oturma odasındaki şöminenin önünde dinlenebilirler.

24. Alaçatı Sun Hotel

24. Alaçatı Sun Hotel

Alaçatı Sun Hotel, eski Alaçatı'da restore edilmiş bir Rum evinde yer almaktadır. Odalarda özgün taş duvarlar ve ahşap tavan kirişleri bulunmaktadır. Ege sahilleri 3 km'den daha kısa mesafededir.

Orijinal tarihi cazibe, merkezi klima, ücretsiz Wi-Fi ve mini bar gibi modern oda olanakları ile tamamlanmaktadır. Yataklar cibinlikle kaplıdır. Her odada özel banyo bulunmaktadır.

Duvarlarında siyah-beyaz portre fotoğrafların bulunduğu otelin yemek salonunda her gün kahvaltı servis edilmektedir. Akşam yemeğinde Türk mutfağından yemekler sunulmaktadır. Konuklar otelde konakladıkları süre boyunca ücretsiz sıcak içecekler ve meyvenin tadını çıkarabilirler.

25. Kayezta Hotel

25. Kayezta Hotel

Alaçatı merkezine 100 metre yürüme mesafesindeki Alaçatı Kayezta Hotel, yemyeşil bir bahçeyle çevrili taştan yapılmış bir evde konaklama olanağı sunmaktadır. Ücretsiz Wi-Fi erişimli otelde, sandalye ile hamakların bulunduğu yeşil bir bahçe vardır.

Klimalı odalarda TV, minibar ve balkon veya teras mevcuttur. Özel banyoda duş ve saç kurutma makinesi temin edilir.

Otelin alakart restoranında çok çeşitli yemekler servis edilmektedir. Barda alkollü ve alkolsüz içecekler yer alır.

Alaçatı Kayezta Hotel'in yemyeşil bahçesi rahatlamak ve sosyalleşmek için ideal bir yerdir. Ayrıca oda servisi, bisiklet kiralama imkanı ve çamaşırhane vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. İğdeli Han Suite Hotel

26. İğdeli Han Suite Hotel

Alaçatı pazarına sadece 200 metre uzaklıktaki İğdeli Han Suite Hotel, açık yüzme havuzunun bulunduğu yemyeşil bir bahçe ile çevrili bir taş binada yer almaktadır. Tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur. Ayrıca tesiste şömine keyfi de yapabilirsiniz.

Hotel İğdeli Han Suite'in odalarının her birine Alaçatı'da yetişen bir bitkinin adı verilmiştir. Otelin odaları klimalı olup özel bir bahçeye, balkona veya cumbalı pencereye sahiptir. Konaklama birimlerinde dolu bir minibar ve uydu TV vardır. Talep üzerine ütü olanakları sağlanmaktadır.

Geleneksel Türk kahvaltısında 6 çeşit reçel, 5 çeşit yerel peynir, 3 çeşit zeytin, bal ve kaymak, meyve ve kuruyemişler, yerel sebzelerle hazırlanan bir salata ve 3 çeşit ekmek sunulur. Bahçedeki barda içeceklerin yanı sıra tost, hamburger ve salata gibi hafif yemekler  servis edilmektedir.

27. Rooms La Porte d'Alacati

27. Rooms La Porte d'Alacati

Rooms La Porte d'Alacati'da ücretsiz şemsiyeler ile şezlonglar bulunan açık yüzme havuzu ve bir bahçe sunulmaktadır. Tüm birimler klasik mobilyalarla zarif bir dekora sahiptir. Rooms Beach'e ücretsiz servis mevcuttur.

Rooms La Porte d'Alacati'nın tüm birimlerinde duş, saç kurutma makinesi ve terlik içeren özel bir banyonun yanı sıra klima ve minibar vardır.

Tesiste her gün kahvaltı servis edilmektedir. Kahvaltının tadını odanızda da çıkarabilirsiniz. Çay ve kahve servisi gün boyunca ücretsizdir.

28. Rüzgar Gülü Butik Otel

28. Rüzgar Gülü Butik Otel

Rüzgar Gülü Butik Otel, Alaçatı'da konaklama birimleriyle hizmetinizdedir. Pazaryeri 800 metre uzaklıktadır. Tesis genelinde Wi-Fi erişimi ücretsizdir. Tesis bünyesindeki özel otopark ücretsizdir.

Tüm odalarda düz ekran TV bulunmaktadır. Bazı birimler havuz veya bahçe manzaralıdır. Tüm odalar özel banyoludur. Ücretsiz banyo malzemeleri ve saç kurutma makinesi mevcuttur.

29. Afet Hanım Konağı

29. Afet Hanım Konağı

Alaçatı'nın merkezinde yer alan Afet Hanım Konağı, 150 yıllık 2 katlı bir taş binada antika mobilyalarla dekore edilmiş otantik odalar sunmaktadır. Bir terası bulunan tesis ayrıca içinde limon, mandalina ve nar ağaçları bulunan yemyeşil bir bahçeye sahiptir.

Afet Hanım Konağı'nın taş duvarlı odalarında klima ve ücretsiz Wi-Fi vardır. Her odada ücretsiz banyo malzemeleri ve 24 saat sıcak su sağlanan özel banyo bulunmaktadır.

Kahvaltınızın tadını bahçede veya terasta çıkarabilirsiniz. Alakart restoranda çeşitli şaraplar sunulmaktadır.

30. Sardunaki Konak Hotel

30. Sardunaki Konak Hotel

Alaçatı'da yer alan bu otel, yerel olarak imal edilmiş mobilyalar ve yatak örtüleriyle dekore edilmiş şık konaklama birimleri ile ücretsiz Wi-Fi ve otoparka sahiptir. Ilıca tesise 2 km mesafededir.

Türk ve Rum mimarisini bir arada barındıran otelin tüm odaları klima, gardırop ve cibinlikle donatılmıştır. Banyolarda duş ve tuvalet yer alır.

Sardunaki Konak Hotel'inrestoranında Ege mezeleri gibi yerel yiyecekler ve Türk yemekleri servis edilir. Konuklar her sabah zengin açık büfe kahvaltının tadını çıkarabilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

31. Pervin Hanım Konağı

31. Pervin Hanım Konağı

Alaçatı'nın dar sokaklarında yer alan Pervin Hanım Konağı, aydınlık odaları ve küçük bahçesiyle huzurlu bir konaklama olanağı sunmaktadır. Tesis, Alaçatı pazarına 200 metre ve Ilıca Plajı'na 3 km uzaklıktadır.

Pervin Hanım Konağı'nın iç mekanı tamamen beyaz olan zarif odalarında klima ve ücretsiz banyo malzemeleri içeren özel banyo sağlanmaktadır. Hepsi bahçe veya cadde manzaralıdır. Bazı odalar balkonludur.

Pervin Hanım Konağı'nda güne açık büfe kahvaltıyla başlayabilirsiniz. Bahçede veya lobi alanında kahvaltı etmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

32. Port Alaçatı Hotel

32. Port Alaçatı Hotel

Ege Denizi kıyılarında yer alan bu otelde geleneksel mobilyalar, açık yüzme havuzu ve tekneler için özel iskele bulunmaktadır. Wi-Fi erişimi otel genelinde ücretsizdir.

Port Alaçatı Hotel'in tüm odaları deniz manzaralı balkona, terasa veya Fransız balkona sahiptir. Ayrıca klima, minibar ve düz ekran TV de vardır. Özel banyoda terlik, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur.

Kahvaltı her sabah servis edilmektedir. Havuz bar ise serinletici içkilerin ve kokteyllerin tadını çıkarmak için idealdir.

Otelin Bubi adlı kendi rüzgar sörfü ve uçurtma sörfü okulu, su sporlarını sevenlerin hizmetindedir. Supperclub 300 metre uzaklıktadır. Konuklara hem Bubi hem de Supperclub'da indirimler sağlanmaktadır.

33. Casaoliva Hotel

33. Casaoliva Hotel

Alaçatı'nın merkezine 10 dakikadan kısa bir yürüme mesafesindeki Casaoliva Hotel, modern odalarında ücretsiz Wi-Fi ve düz ekran TV sunmaktadır. Otelde sağlanan imkanlar arasında açık yüzme havuzu yer almaktadır.

Casaoliva'nın klimalı odaları açık renkli ahşap mobilyalarla dekore edilmiştir. Tüm odalarda minibar, çay-kahve yapma imkanı ve en-suite banyo bulunmaktadır. Bazı odalarda havuz manzaralı özel balkon da vardır.

Konuklar 24 saat açık resepsiyondan bisiklet veya araba kiralayarak Casaoliva Hotel'in çevresindeki doğayı keşfedebilir.

34. Narçiçeği Hotel

34. Narçiçeği Hotel

Ücretsiz Wi-Fi'ye sahip Narçiçeği'nde, balkonlu ve klimalı odalar bulunmaktadır. Otelde yer alan bahçede oturma alanı vardır. Bisiklet kiralama hizmeti mevcuttur. Kocakarı Plajı sadece 8 km uzaklıktadır.

Narçiçeği'nin aydınlık odalarında banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi ve terlik ile donatılmış özel bir banyo bulunmaktadır. Yataklar renkli yatak örtüleri ile dekore edilmiştir. Tüm odalar ahşap zeminlere ve geleneksel taş duvarlara sahiptir.

Her gün zeytinler, ev yapımı reçeller ve taze ekmeklerin sunulduğu Türk kahvaltısı servis edilir. Oda servisi de mevcuttur.

Konuklar Narçiçeği'nin kütüphanesinde kitap okuyabilirler. Otelin 24 saat hizmet veren resepsiyonunda gazete de bulunmaktadır.

35. Met Hotel Alaçatı

35. Met Hotel Alaçatı

Met Hotel Alaçatı, Alaçatı’da konaklama birimleriyle hizmetinizdedir. Wi-Fi erişimi ücretsizdir. Konuklar tesis bünyesindeki barın keyfini çıkarabilirler.

Bazı odalarda oturma alanı vardır. Terlik ve ücretsiz banyo malzemeleri temin edilmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

36. Bay C

36. Bay C

Bay C, bir Ege kasabası olan Alaçatı'nın merkezinde yer almaktadır. Alaçatı'nın plajları 5 dakikalık sürüş mesafesindedir. Çeşme'ye de kolayca ulaşmak mümkündür.

Rustik tarzda dekore edilmiş odaların bazılarında taş duvarlar, ahşap mobilyalar ve pastel renkte perdeler bulunmaktadır. Odalarda yuvarlak lavabolar ve klasik aynalar kullanılmıştır. Tüm odalarda Wi-Fi erişimi ücretsizdir.

Havuz çevresinde dinlenen konuklar havuz başı bardan alacakları içkilerin tadını çıkarabilirler. Isıtmalı havuz sonbahar ve ilkbaharda da kullanılabilir.

Bay C'nin açık yemek alanı vardır. Konuklar Türk spesiyalitelerini yeşillikler içinde ve lavanta kokuları arasında tadabilirler.

37. Eldoris Hotel

37. Eldoris Hotel

Alaçatı'da faaliyet gösteren Eldoris Hotel, açık yüzme havuzuna ve bakımlı bir bahçeye sahiptir. Ücretsiz Wi-Fi erişimi sunan tesisin resepsiyonu günün 24 saati açıktır.

Alaçatı Eldoris Hotel'in her odası klimalıdır. Özel banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Odalarda şehir manzarası da mevcuttur.

Konuklar Eldoris Hotel'in bahçesinde veya terasında her akşam ücretsiz 5 çayı keyfi yapabilirler. Ayrıca, tesisin ortak mutfağından da yararlanabilirsiniz.

38. L'Olivier

38. L'Olivier

Huzurlu bir ortama sahip L'Olivier, bahçesi ve açık havuzuyla hizmet vermektedir. Çeşme 6,5 km uzaklıktadır. Tesis bünyesinde konuklar için taze gıdaların üretildiği bir çiftlik de vardır. Ovacık'ta yer alan bu evcil hayvan dostu tesiste WiFi erişimi ücretsizdir.

Sade bir şekilde dekore edilmiş odalarda düz ekran uydu TV ve klima bulunmaktadır. Hepsinin özel banyosunda duş, ücretsiz banyo malzemeleri ve saç kurutma makinesi mevcuttur. Nevresimler ve havlular da temin edilmektedir.

Zeytinliklerle çevrili L'Olivier'e ait çiftlikte doğal olarak üretilen malzemelerle zengin bir kahvaltı hazırlanmaktadır. Bahçede ılık rüzgar ve kuş sesleri eşliğinde dinlenebilirsiniz.

39. Lodos Butik Hotel

39. Lodos Butik Hotel

Alaçatı'nın merkezinde hizmet veren bu otel, Ilıca Plajı'na 3 km mesafede yer almaktadır. Çatı katı restoranına ve ücretsiz WiFi erişimine sahip tesisin odaları geleneksel mobilyalarla döşenmiş, LCD TV ile donatılmıştır.

Lodos Butik Hotel'inklimalı odalarında duş ve saç kurutma makinesi bulunan banyo vardır. Bazı odalar balkonludur.

Otelde bar ve şehir manzaralı terasa açılan alakart restoran vardır. Tesiste organik ürünlerle hazırlanan sağlıklı kahvaltının tadını çıkarabilirsiniz. Konuklar barda içkilerini yudumlayabilirler.

40. AlaNarin Konak

40. AlaNarin Konak

Alaçatı'nın kalbinde yer alan AlaNarin Hotel, konforlu oturma gruplarıyla donatılmış bahçesi ve ücretsiz şezlonglar bulunan açık yüzme havuzuyla hizmetinizdedir. Tesis, taş duvarlı geleneksel Alaçatı mimarisine sahiptir. Bu konforlu konaklama biriminin ortak alanlarında ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanmaktadır.

Aydınlık dekora sahip tüm odalarda düz ekran uydu TV, buzdolabı ve klima vardır. Duşlu özel banyoda saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur. Odanızdan havuz ve bahçe manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Bazı odalar balkonludur.

AlaNarin Hotel'de 24 saat açık resepsiyon, oda ve günlük hizmetli servisleri mevcuttur. Tesis bünyesinde ATM/bankamatik vardır.

Güne huzurlu bir bahçede servis edilen zengin kahvaltıyla başlayabilirsiniz. Yakındaki restoranda geleneksel ve uluslararası lezzetleri tatmak mümkündür.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
5
4
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tibet Doğu Ergin

Birbirindeb şirin sıcak 18 adet butik otel... Çarşı ve samimi ortamı ile Alaçatı... http://goo.gl/GdzD62