Görüş Bildir
Haberler
TV
Al Sancak 9. Bölüm İzleme Ekranı: Al Sancak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Al Sancak 9. Bölüm İzleme Ekranı: Al Sancak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
31.03.2023 - 11:32

TRT 1 ekranlarından perşembe günü izleyicisiyle buluşan Al Sancak, dün akşam 9. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsüm Ali İlhan'ın bulunduğu dizi, son bölümüyle takipçilerini ekran başına kilitledi. Al Sancak'ın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Al Sancak 9. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT'nin sevilen dizisi Al Sancak'ın dün akşam yayınlanan 9. bölümü, izleyecileri tarafından büyük ilgiyle takip edildi. Son bölümde heyecan çok yüksekti.

TRT'nin sevilen dizisi Al Sancak'ın dün akşam yayınlanan 9. bölümü, izleyecileri tarafından büyük ilgiyle takip edildi.  Son bölümde heyecan çok yüksekti.

Al Sancak son bölümde ne oldu?

Al Sancak son bölümde ne oldu?

Al Sancak'ın son bölümünde; Bora'nın hedefinde Sedef, Pençe Timi'nin hedefinde ise Nadia vardır. Özel Kuvvetler'in başarıyla gerçekleşen operasyonlarının ardından Ahtapot, yeni kararlar almak zorunda kalır. Boran, hedef olarak Ali Yüzbaşı'nın kardeşi Savcı Sedef Banazlı'yı koyar. Pençe Timi'nin operasyonu sırasında kaçırılan Milli Savunma Sanayi'nin en önemli ismi Profesör Cihangir Yılmaz'ı taşıyan helikopterin sınırda zorunlu iniş yapması, Ahtapot'u sıkıntıya düşürür. Tim için bu bir fırsattır. Operasyonu yöneten Sacit Komutan, profesör için tüm imkanları seferber eder. Profesörü üsse ulaştırma görevi ise Amy ve Nadia'ya aittir.

Al Sancak 9. bölüm izleme ekranı

Al Sancak 9. bölüm izleme ekranı

AL SANCAK SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

İlginizi çekebilir ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın