Görüş Bildir
Haberler
TV
Al Sancak 17. Bölüm İzle: Al Sancak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Al Sancak 17. Bölüm İzle: Al Sancak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
02.06.2023 - 11:24

TRT 1'in reytinglerde öne çıkan, Pençe Timi'nin başından geçen olayları konu edinen dizisi Al Sancak, dün akşam 17. bölümü ile ekranlardaydı. Başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsüm Ali'nin yer aldığı dizi, bu hafta da izleyicilerini ekran başına kilitledi. Al Sancak'ın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Al Sancak 17. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Al Sancak 17. bölüm

Al Sancak 17. bölüm

TRT'in son zamanlarda öne çıkan dizisi Al Sancak, dikkat çekici hikayesiyle ilgi odağı olmuş durumda. 17. bölümde Ali ile Naida arasında yaşananlar heyecanı bir üst noktaya çıkardı.

Al Sancak son bölümde ne oldu?

Al Sancak son bölümde ne oldu?

Ali, Nadia ile konuşmaya karar verdikten sonra bir itirafta bulunur. Nadia'ya karşı duyguları olduğunu dile getiren Ali, aşk ile görev arasında kalır. Sacit ve Ali ikilisi yaptıkları araştırmanın ardından Elizabeth'in Gülseren olmadığında hem fikir olur. Nadia, Sacit ile Ali'nin şüphelerinin doğruluğunu anlar. Elizabeth, onun gerçek annesi değilidir. Ölen bomba uzmanının yerini alan Süleyman ve Nadia büyük bir risk altındadır. Elizabeth, Nadia'nın gerçekleri bildiğini Boran'a anlatır. Süleyman ve Nadia'yı esir alan Boran karşısında timin nasıl hareket edeceği ise merak konusudur.

Al Sancak son bölüm izle

Al Sancak son bölüm izle

AL SANCAK 17. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın