Görüş Bildir
Haberler
Akrep 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Fragmanda Ferda'ya Büyük Darbe!

Akrep 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Fragmanda Ferda'ya Büyük Darbe!

Sunay Korkmaz
21.02.2021 - 01:36

Akrep yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ferda beklemediği yerden büyük bir darbe alıyor. Merve Ferda'yı terk edip Perihan'ın evine gidiyor. Perihan ise cezaevinde Ferda'yı ziyaret ediyor.  Ferda'ya 'Keşke anne sözü dinleseydin. Dinlemedin ve hak ettiğin yerdesin. Ama bak Merve sözümden çıkmıyor ve hak ettiği yerde: Benim yanımda. Buraya son gelişim ve Merve'nin de senin yüzüne bakacağını zannetmiyorum' diyerek son sözünü söylüyor. Peki Akrep dizisi yeni bölümde bizi başka neler bekliyor? İşte Akrep 12. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akrep Son Bölüm Özeti

Akrep Son Bölüm Özeti

Cinayet gecesinin görüntülerinin Hacer tarafından ortaya çıkarılması ile zor durumda kalan ve kız kardeşi Berna’nın ölümüyle ilgili annesi Perihan’a itirafta bulunan Ferda, köşeye sıkışmasına rağmen pes etmiyor. 

Görüntülerin polise ulaşmasıyla Aras gözaltına alınırken; Ferda taktik değiştirip Berna’nın öldüğü gece Sapanca’da olduğunu annesine ve polise itiraf eder. Fikret’le kendisini basan Berna’nın ölümüne Fikret’in sebep olduğunu söyleyen Ferda, Aras’ın ise Fikret’in baskısı ile cesedi ortadan kaldırdığını açıklayarak, yine hedef şaşırtırır! 

Aras gerçekleri anlatmasına rağmen kimseyi kendisine inandıramaz. Perihan da kızının anlattıklarına inanmamıştır. Ferda’ya karşı bir delil bulabilmek için harekete geçer.

Berna’nın ölümüyle ilgili ortaya çıkan gerçekler ailedeki herkesin üzerinde büyük bir şok etkisi yaratır. Duru, Aras’ın annesinin ölümündeki payını öğrenince ona karşı hissettiği hayal kırıklığı daha da büyür. İpek’e evlenme teklif eden Şahin de şimdi ne yapacağını bilemez. 

Perihan, Ferda’ya karşı aradığı ipucunu elde ederken, Ferda’nın yalanlarını ortaya çıkaracak kişi ise hiç tahmin etmediği biri olacaktır.

Aşağıdaki Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın