Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Bostancı: 'Yetmez Ama Evet' Diyecekleri Bir Teklif

AKP'li Bostancı: 'Yetmez Ama Evet' Diyecekleri Bir Teklif

AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı CHP, HDP ve MHP'ye dokunulmazlıklarla ilgili Anayasa değişikliği teklifini götürmelerinin ardından basın bir toplantısı düzenledi. Bostancı; 'Anayasa değişikliği teklifinin bugüne kadarki söylemleriyle örtüşen yanları var. 'Yetmez ama evet' diyecekleri bir teklif' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'li Naci Bostancı ilk görüşmeyi CHP'li Levent Gök ile gerçekleştirdi

Meclis Başkanlığı’nda 507 fezleke bulunduğunu belirten Bostancı, bunların çoğunun ifade vermekle ortadan kalkacak fezlekeler olduğunu, düzenleme gerçekleşirse fezlekelerin doğrudan mahkemelere gideceğini, kovuşturma ve soruşturmanın yapılabileceğini söyledi.

Bostancı, “Bugüne kadar partilerin söylediklerine bakıldığında, tutumları hesaba katıldığında, bu teklif kimi partiler için, ‘Yetmez ama evet’ diyecekleri bir tekliftir. Teklifin, siyasi partilerin bugüne kadarki söylemleriyle örtüşen yanları var. ‘Yetmez ama evet’ bağlamına yerleştirebilecekleri bir teklif. Burada yapmış olduğumuz geçici düzenleme bugüne kadar intikal eden bütün fezlekeleri kapsıyor. Bir de süreci görmek lazım. Yasamayla yargı arasındaki incecik ve hassas sınır pratikte nasıl teşekkül ediyor, bir bakıma geçici düzenlemeyle bunu görme imkanımız olacak. Yasama, yürütme ve yargı erkleri ve bunların birbirleriyle olan ilişkileri, sınırların nereden geçtiği meselesi öteden beri tartışma konusu. Bize bir pratik imkanı verecek” diye konuştu. 

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkut Keskin

yetmez ama evet! Durmak yok yola devam! % 50nin elbirliğiyle ülkenin anasını s.kmeye!

itsasin

akpnin demokrasiyle işi yok.bu yüzden bu masalları koyunlarınıza anlatın.

nebusimdi

Dokunulmazlıklar önemli değil. Ordakilerin çoğu zaten kaşar, böyle bir şeyi sindirirler. Asıl, milletvekili maaş ve sosyal yardımlarının sıradan vatandaşınki... Devamını Gör

Bekir Karataş

Hepside kalır adamların kaçırdıkları yanında maaşı devede kulak