Görüş Bildir
Haberler
AKP'den Yeni Hamle: 'Sosyal Medyada Görünür Olun'

AKP'den Yeni Hamle: 'Sosyal Medyada Görünür Olun'

Hizmetlerinin genç kuşağa yeterince iyi tanıtılamadığını düşünen AKP yönetimi, yerel yönetimlere verdiği talimatla “sosyal medya” hamlesi yapmaya hazırlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf: Aris Messinis / AFP 

AKP’nin 22-24 Aralık’ta Kızılcahamam’da düzenlendiği Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarına sosyal medyada görünür olmaları gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet’ten Selda Güneysu'nun haberine göre Özhaseki, toplantıda, belediye başkanlarına “Sosyal medyada görünür olun” uyarısında bulundu. 

AKP’li belediyelerin gerek projeler ve altyapıdaki hizmetlerinin, Millet İttifakı belediyelerinden kat be kat üstün olduğunu” savunan Özhaseki’nin, “Bizim belediyelerimizin tanıtıma ihtiyacı var. AKP, yatırımlarda çok iyi ancak tanıtamıyor. Yerel basınla daha çok diyalog kurmalısınız. Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya mecralarını aktif kullanmalısınız. Millet İttifakı belediyelerinde ‘icraat yok’ ama onlar köpürtmeyi seviyor. Sosyal medyayı her türlü kullanıyor. Siz de faaliyetlerinizi sosyal medyada daha görünür kılın” dediği kaydedildi

Erken seçimin gündemde olmasa da 2023 seçimleri için çalışmalara başlanmasını isteyen Özhaseki’nin, belediye başkanlarından “bu süreçte teşkilatlarla, kadın kolları ve gençlik kollarıyla da uyumlu çalışmalarını istediği” de ifade edildi. 

Özhaseki’nin, “Vatandaşların sorunlarını dinleyin. Tek tek sorunlarını not alın, çözüm üretin. Sizler, ‘gönül belediyeciliği’ yapıyorsunuz. Kimseye büyüklük taslamayın. Her vatandaşın yanında olmaya çalışın” dediği kaydedildi.

Erdoğan "Demokrasi için tehdit" demişti

Erdoğan "Demokrasi için tehdit" demişti

Özhaseki’nin başkanlara yaptığı “sosyal medya” çağrısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha önce AKP’nin üzerinde çalıştığı sosyal medya düzenlemesini ve sosyal medyayı “Demokrasinin ana tehdidi” sözlerini de anımsattı.

AKP’nin belediye başkanlarına yönelik bu çağrısıyla da gelecek seçimlerde ilk kez oy verecek 6 milyon genç seçmeni “Millet İttifakı’na kaptırmamak istediği” değerlendiriliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
16
13
5
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burhan

Hala proje ve altyapı hizmetlerinden bahsediyorlar :D İnsanlar açlıktan parasızlıktan şikayet ediyor bunlar hala yol, köprü muhabbetinde.

Rendan34

Troll hesaplara sesleniyor. İsimsiz hesap yerine kim olduğunuzu belli edin diyor. Böylelikle maaşlı trollerin kimler olduğunu hepimiz görelim istiyor.

Resho

Hıı ben de diyorum ki son birkaç gündür bu trol artışındaki sebep ne !