Görüş Bildir
Haberler
AKP'de 'Retweet' Çatlağı: Arınç'a Ergin ve Kılıç da Destek Verdi

AKP'de 'Retweet' Çatlağı: Arınç'a Ergin ve Kılıç da Destek Verdi

Batuhan
02.02.2016 - 14:24

Hükümete ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik eleştirileriyle AKP’ye yakın medyanın hedef tahtasına oturttuğu eski başbakan yardımcısı Bülent Arınç’a AKP’den üstü kapalı destekler gelmeye devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP’nin ağır toplarından Hüseyin Çelik’in ardından Sadullah Ergin ve Suat Kılıç da Arınç’a Twitter’da ‘retweet’ le desteğe geldi.

Cuma akşamı CNN Türk’te Taha Akyol’un programına katılan Arınç, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Dolmabahçe mutabakatından önceden haberdar olduğunu söylemişti. Hükümetin Fethullah Gülen Cemaati’ne yönelik başlattığı mücadeleyi de bazı yönleriyle eleştiren Arınç, Sabah yazarı Hilal Kaplan’a da ‘troliçe’ demişti.

Arınç, program sonrası kendisine yöneltilen eleştirilere karşı da Twitter hesabından altı sayfalık açıklama yapmış, “Unutulmamalıdır ki yıkmaya çalıştığınız çınarın gölgesinde güneş görmemiş daha birçok hakikat gölgeleniyor” diyerek açıklamadığı çok bilgiye sahip olduğu mesajını vermişti.

Arınç’ın bu tweetlerini paylaşan eski milli eğitim bakanı Hüseyin Çelik’i eski adalet bakanı Sadullah Ergin izledi.

Eski gençlik ve spor bakanı Suat Kılıç ise Twitter’dan “ Arınç’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya bir göz atalım ” diye yazdı.

Diken

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
7
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
uzundonlu_kisot

yiyin birbirinizi tükenin gidin..

ynsemrebagiban

Diktatörlüğün sonu...Sonları yaklaştıkça işte birbirlerini böyle yiyecekler.

Salomom

u lan yine gündemi bununla meşgul edip neyi çalıyorsunuz yada nereyi parselliyonuz yine amk