Görüş Bildir
Reklam
Meslek Hayatlarında Karşılaştıkları En Absürt Olayları Paylaşan Öğretmenler
Yaptığımız iş hayatımızdan büyük sürelerimizi aldığı için farklı olaylarla karşılaşabiliyoruz. Ancak en absürt olayları birebir insan ilişkilerinin en yoğun olduğu mesleklerde görüyoruz. Polisler, avukatlar, doktorlar gibi farklı insanlarla etkileşimi olan pek çok meslek erbabı ilginç anılarını anlatabiliyor. Ancak bir meslek grubu var ki gerek küçük yaştaki ve genç bireylerde diyalog içinde olmaları gerek velilerin de olaya dahil olmasıyla en ilginç olayları yaşayanlar arasına giriyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Geçen Seneki Yazlık Kıyafetlerinin İçine Sığamayanlardan Kahkaha Attıran Betimlemeler
Yaz aylarının bir türlü gelmek bilmemesi, aldığımız kiloları vermemiz için bir fırsat olabilir mi? Görünüşe göre kış ayları birçoğumuz için pek de iyi geçmemiş, birkaç beden büyümüşüz. Sosyal medya kullanıcıları, geçen seneki yazlık kıyafetlerini girince ortaya nasıl bir görüntü çıktığını betimleyince, ortaya kahkaha attıran kareler çıktı!
Bir Kadının Paylaştığı Yemek Fotoğrafı Kedi Mamasına Benzetilince Olanlar Oldu
Herkesin damak tadı farklı elbet. Fakat eminiz ki birçok kişi yemeklerinin öncelikle gözlerine hitap etmesini ister. Haliyle kedi mamasını andıran bir yemek, ne kadar lezzetli olursa olsun pek de hoş görünmeyecektir. 'Rate My Plate' (Tabağımı Oylayın) adlı bir sosyal medya grubunda tabağını paylaşan kadının tabağı kedi mamasına benzetildi!
Reklam