Görüş Bildir
Haberler
AK Parti Cephesinden İlk Tepki: ‘Korkmaya Başladınız’

AK Parti Cephesinden İlk Tepki: ‘Korkmaya Başladınız’

Altılı Masa’nın bugün yapılan toplantısı sonrasında açıklanan metinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kanunen aday olamayacağı ifade edilmişti. Altılı Masa’nın açıklamasına ilk tepki, AK Partili Hamza Dağ’dan geldi.

Altılı Masa’nın yaptığı ‘Erdoğan’ın adaylığını kabul etmiyoruz’ açıklamasına bu içerikte değinmiştik

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Seçim yaklaşınca korkmaya başladınız’

‘Seçim yaklaşınca korkmaya başladınız’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından Altılı Masa’nın açıklamasına tepki gösterdi.

Bugüne de Cumhurbaşkanımızın adaylığını tartışmaya açamadınız’ diyen Dağ; “Erdoğan’ı yeneceğiz dediniz. Seçim ve mağlubiyet yaklaştıkça korkmaya başladınız. Kendi aday çıkaramama beceriksizliğinizi perdelemeye çalışıyorsunuz. Anayasa ortada, yasa açık. Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığının önünde hiçbir engel yok. Korkunun ecele faydası yok. En güçlü adayınızla gelin. Yine kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

Hamza Dağ’ın paylaşımları

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
25
21
10
8
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kunti kunti

Yasa tanımaz haramiler olayı çarpıtmak için emri aldılar. Şimdi hepsi bir ağızdan korkuyorsunuz mavali okuyor. Sen asıl kendi insanlığını sorgula, Erdoğan ol... Devamını Gör

paranoid

bunun danışmanı değil miydi kokaini çeken? nerenden okuyorsun anayasayı kardeşim vurdun mu pudra şekerinin dibine hayırdır?

RACON X RACON

Kim korkmus belli oluyor.HDP ye gidipte Milletin gözünde tam kücüldünüz.HDP YSK nin kaydina göre legal bir parti.Ama istediginiz olmadi diye simdide kapatma ... Devamını Gör