Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Şık: 'Kaçak Saray'a da Asacağız O Pankartı'

Ahmet Şık: 'Kaçak Saray'a da Asacağız O Pankartı'

Bugünkü konuşmasında Türkiye İşçi Partisi (TİP) milletvekilleri hakkında sert ifadeler kullanan Erdoğan'a yanıt Ahmet Şık'tan geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam'da yaptığı konuşmada TİP'li milletvekillerini hedef alarak 'Bunların bir an önce parlamentodan silinip atılması lazım.' demişti.

'İşte geçenlerde üç tane sözde milletvekili 18 Mart Şehitler Köprüsü'nde ne yaptılar? Pankart asmaya yeltendiler ve bunların üstelik polisimize de orada nasıl zulmettiğini görenleriniz ekranda olmuştur. Hatta vurmaya kalkanlar bunların içinden olmuştur. Ve bunlar malum partinin parlamentodaki uzantılarının ta kendisi. Bu milletin polisine el kaldırandan milletvekili olmaz. Bunların parlamentoda da yeri olmaz. Bunların da bir an önce parlamentodan silinip atılmasının adımlarının atılması lazım. Bunun adı demokrasi olmaz. Demokrasinin sınırları bir yere kadar. Kalkıp bu ülkenin güvenliğini temin için çalışan, gayret eden polise orada kalkıp vuracaksın, yere indireceksin. Neymiş? Orada sen, izinsiz köprüye pankart asacaksın. Bu pankartı sana astırmamaya, görevini yapmaya çalışan polisimize bu tür saygısızlığı yapan, bundan milletvekili olmaz.'

"Kaçak Saray’a da asacağız"

"Kaçak Saray’a da asacağız"

Erdoğan'ın bu ifadelerinin yer aldığı bir Twitter payaşımını alıntılayan TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, 'Kaçak Saray’a da asacağız o pankartı' ifadelerini kullandı.

👇

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
22
6
6
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dzyn

akp'ye de size de sizinle olanlara da karşıyız zamanı geldiğinde alayınızı ...

DoctorWhat

düşmanımın düşmanı dostumdur, elden ne gelir

Yok ismim

Bu milletin polisine küfreden, hakaret eden millet vekili oluyor ama kendilerinden olunca

Orçun

Yanlışa yanlışla gidildiğini görmek bu kadar zor mu? Senin astığın o saçma pankart hiçbir kurumu hiçbir olguyu ifade etmiyor! Devletin çıkmaza girdiği bir dö... Devamını Gör