Görüş Bildir
Haberler
Afganistan'ın İsmi Değişiyor

Afganistan'ın İsmi Değişiyor

R.G.
16.08.2021 - 10:47

Bir Taliban yetkilisinin açıklamasına göre; ülkenin ismi Afganistan İslam Cumhuriyeti yerine Afganistan İslam Emirliği olarak değiştirilecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren Taliban, başkent Kabil'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın kontrolünü ele geçirdiğini açıklamıştı. Bir Taliban yetkilisinin yaptığı açıklamaya göre, örgüt Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Afganistan İslam Cumhuriyeti yerine Afganistan İslam Emirliği'ni ilan edecek.

Geçiş hükümetini reddettiler

Geçiş hükümetini reddettiler

Eski Afganistan İçişleri Bakanı Ali Ahmed Celali'nin Taliban liderliğindeki geçiş hükümetine başkanlık edeceği açıklanmıştı. Taliban'dan iki yetkili ise Afganistan'da geçiş hükümeti olmayacağını ve tam bir yetki devrinin beklendiğini öne sürdü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
35
7
6
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

adamlar devlet kurdu ama verdikleri tüm kararlar kadınlarla ilgili... am budalaları...

rcpbyrm

ama gerçek islam bu değillll :(

Aykızı

Yanlışı böyleyse hiç gerçeğini savunma. İlla çarptırılır. Bugün değilse yarın. O kadınlara kızlara sabır versin korusun. Çekip giden erkeklerin Allah bin bel... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Vizyonuna sçtığımın malları.Ulan ülkenin adından tek bir kelimeyi çıkartmışsınız.Ülkenin adı aynı yani %90 oranında .Geçenlerde bir abimiz çok güzel bir isim... Devamını Gör