Görüş Bildir
Haberler
AFAD ve Kandilli Rasathanesi Açıkladı: Denizli ve Konya'da Deprem mi Oldu?

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Açıkladı: Denizli ve Konya'da Deprem mi Oldu?

Son depremler, günün her saatinde sarsıntı hisseden pek çok kişi tarafından sorgulanıyor. 9 Ocak Pazar en son nerede, ne zaman, kaç şiddetinde deprem olduğu merakla araştırılıyor. Depremlere dair tüm veriler AFAD ve BOUN Kandilli Rasathanesi tarafından anlık olarak paylaşılmaya devam ediyor. İki kurumun paylaştığı verilere göre bugün Konya ve Denizli'de hissedilen depremler yaşandı. Peki 9 Ocak deprem mi oldu? Denizli ve Konya'da deprem mi oldu? En son deprem nerede ve ne zaman oldu? İşte AFAD ve BOUN Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan son depremler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah saatlerinden bu yana küçük ya da büyük sarsıntı hisseden vatandaşlar son dakika deprem haberleri ile ilgili araştırmalar yapmaya devam ediyorlar. AFAD ve BOUN Kandilli Rasathanesi tarafından aktarılan bilgilere göre bugün Konya ve Denizli'de şiddeti 3'ü aşan depremler meydana geldi. Kurumların anlık paylaştığı verilere göre Ege Denizi, Bolu, Muğla, Kayseri, Van Gölü, Erzurum, Tunceli, Kütahya, Balıkesir, Aksaray ve Adana ise çok şiddetli olmayan sarsıntılar yaşandı.

Son Dakika Depremleri

Son Dakika Depremleri

Son dakika depremleri hakkında açıklanan AFAD verilerine göre saat 14:03'te önce Konya Meram'da 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi, ardından saat 14:15'te Denizli 3.7 ile sallandı.

Kandilli ise ilk depremin merkez üssünü 3.4 ile Konya, ikinci depremin merkez üssünü ise 3.8 ile Denizli olarak geçti.

Kandilli Rasathanesi Son Depremler

AFAD Son Depremler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın