Görüş Bildir
Haberler
Adaylıktan Çekilen Muharrem İnce, Köyüne Gitme Kararı Aldı

Adaylıktan Çekilen Muharrem İnce, Köyüne Gitme Kararı Aldı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve eşi Ülkü İnce oylarını Ankara’da kullandı. Sandık başında açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, 'Köyüme dinlenmeye gidiyorum, torunlarımı seveceğim” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Oyumu kullandım, köyüme gidiyorum'

'Oyumu kullandım, köyüme gidiyorum'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs’ta yapılan seçimlere Cumhurbaşkanlığı için adaylığını koymuş ancak seçime iki gün kala yarıştan çekilmişti. 

Memleket Partisi Merkez Yürütme Kurulu, geçtiğimiz gün başkan Muharrem İnce yönetiminde toplanmıştı. Gazeteci Altan Sancar, MYK toplantısından ikinci turda tarafsızlık kararı alındığını iddia etmişti. 

Türkiye, bugün Cumhurbaşkanı seçimi ikinci turu için sandık başına gitmeye devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve eşi Ülkü İnce de Ankara’daki Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesinde 4617 no’lu sandıkta oylarını kullandı.

Sandık başında açıklamalarda bulunan İnce, 'Şu anda seçim devam ederken siyasi bir açıklama yapmam doğru olmaz. Köyüme dinlenmeye gidiyorum, torunlarımı seveceğim. Siyasi değerlendirmemi birkaç gün sonra yapacağım. Cumhuriyetimiz boyunca ilk kez farklı bir seçim yaşıyoruz. Seçim ikinci tura kaldı. Buna alışacağız artık. Seçimin ikinci tura kalacağını her zaman anlatmaya çalıştım. Kimin nerede yanlış, kimin nerede doğru yaptığını birkaç gün sonra yapacağım basın toplantısında anlatacağım. Memleketimize ve milletimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
127
85
44
25
16
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece anay

Kemal'e okadar düşman ki oyunu Erdoğan'a verdiğine yemin ederim, tabii ispat edemem o ayrı konu

Esra

belki KK nın ne boklar yediğini çok iyi bilen biridir

ken takabayashi

keşke hiç gelmeseydin

Twenty Eight

🤣🤣🤣

Ali Engin Biçer

Siktir git. Açıklama yapacakmış.