Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye: 'Senin İçin Ne Yapabilirim?'

Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye: 'Senin İçin Ne Yapabilirim?'

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Abdulkadir Selvi, seçime iki gün kala dengeleri değiştirebilecek bir yazıya imza attı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muharrem İnce, kimi destekleyecek?

Muharrem İnce, kimi destekleyecek?

Seçime iki gün kala gözler Muharrem İnce'ye çevrildi. Seçimin ikinci tura kalması sonrası sessiz kalmayı tercih eden Muharrem İnce'nin kimi destekleyeceği bilinmiyor. 

Muharrem İnce, 14 Mayıs’ta yapılan seçimlere Cumhurbaşkanlığı için adaylığını koymuş ancak seçime sayılı gün kalan yarıştan çekilmişti. İnce'nin, adaylıktan çekilme kararı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştüğü ortaya çıktı.

Görüşmeye ilişkin açıklama yapılmadı

Görüşmeye ilişkin açıklama yapılmadı

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Abdulkadir SelviCumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İnce'yi adaylıktan çekilme kararı sonrası aradığını, 'Senin için ne yapabilirim, hasta olan annen için ne yapabilirim?' diye sorduğunu yazdı.

Görüşmeye ilişkin iki taraftan da açıklama gelmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
51
34
23
12
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Asıl ben senin için ne yapabilirim ? 🤔😅😅

Kıvanç Turhan

Muharrem İNCE’nin annesini bile hasta eden linççi o.evlatları şimdi de destek istiyorlar. Ulan çekil dediniz çekildi kazanamadınız. Şimdi de destek istiyorsu... Devamını Gör

Mr Logical

Onun yaptığına çekilmek değil, pabucu pahalı görünce kaçmak denir. Güya ikinci tura kalacaktı. Oğan'ın aldığı oyun bir kısmı, belki yarısı da onun oyudur. Al... Devamını Gör

Arwen

Kimler kimlerle beraber diyen çıkmamış ben diyim 🙂