Görüş Bildir
Haberler
Başkanlardan Hangisi Muharrem İnce'yi İkna Edebilecek?

Başkanlardan Hangisi Muharrem İnce'yi İkna Edebilecek?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi Millet İttifakı'nı desteklemesi için görüşmelere başladı. Memleket Partisi’nin, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde tarafsız kalacağı iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belediye başkanları İnce'yi, ikna edebilecek mi?

Belediye başkanları İnce'yi, ikna edebilecek mi?

Memleket Partisi Merkez Yürütme Kurulu, dün başkan Muharrem İnce yönetiminde toplanmıştı. Gazeteci Altan Sancar, MYK toplantısından ikinci turda tarafsızlık kararı alındığını iddia etti.

Seçime iki gün kala gözler Muharrem İnce'ye çevrildi. Seçimin ikinci tura kalması sonrası sessiz kalmayı tercih eden Muharrem İnce'nin kimi destekleyeceği bilinmiyor. 

İnce’nin, ikinci turda Kılıçdaroğlu’nu desteklemesi yönünde karar alması için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün devreye girdiği öğrenildi.

İkinci tura ilişkin açıklama yapılmadı

İkinci tura ilişkin açıklama yapılmadı

Cumhuriyet gazetesinden Merve Kılıç'ın haberine göre, Ancak belediye başkanlarının İnce'yi ikna etmek için yaptıkları görüşmenin “sonuç vermediği” iddia edildi.  

Memleket Partisi’nden ikinci tura ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
19
6
3
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

İnce artık bitti.. Etkisiz eleman olarak hiç kimsenin onu ikna etmesine gerek yok...

Heisenberg

Aga ne uğraşıyorsunuz... BaBaLa'da sözde "Erdoğan karşısında Millet İttifakı'nda kim olursa onu destekleriz" demişti. Sayın İnce ne zaman mertçe sözünde durd... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Lanet olsun Çok haklısın!

Pasif Kullanıcı

tarafsız kalmamalı, milletini düşünüyorsa ne yapması gerektiğini de bilir. en başından beri bunu söylüyorum, Kılıçdaroğlunu desteklemeli.