Görüş Bildir
Haberler
TV
Acun Ilıcalı Instagram'da Survivor ile İlgili Merak Edilenleri Cevapladı

Acun Ilıcalı Instagram'da Survivor ile İlgili Merak Edilenleri Cevapladı

ATKN
17.04.2015 - 16:02 Son Güncelleme: 17.04.2015 - 16:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Acun Ilıcalı, Instagram hesabı üzerinden Survivor ile ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Çok fazla soru geldiğini öncelikle sık gelen soruları yanıtladığını belirten Acun Ilcalı'nın yanıtları şöyle:

  • Soru: Sakatlanan oyuncunun tedavi sürecinin uzaması halinde otomatik olarak yarışmaya devam etmemesi için bir kural yok mu? Örneğin Anıl şu anda yarışmıyor. 

Anıl ile ilgili doktor raporu aldık. Eğer doktorumuz Survivor'un sonuna kadar yarışamaz deseydi otomatik olarak elenmesi gerekecekti. Doktorumuz 4 haftalık iyileşme süreci var dediği zaman kararı yarışmacımıza bırakmıştık. Fakat şu anda doktorumuz 1 hafta içerisinde kısmen, 2 hafta içerisinde ise tamamen oynayabileceğini söylüyor. Unutmayın ki finale kadar en az 7-8 haftası daha olacak ve buradan sonra takdirin seyircide olması gayet adil görünüyor.

  • Soru: Küfürlü konuşmanın, diskalifiye olmasa da, bir yaptırımı olmalı. 

Küfüre tabii ki karşıyım, ve hiçbir şekilde asla küfür kullanılmamasından yanayım. Ancak maalesef güncel hayatımızda da herkesin bir şekilde stres anında kontrolü kaybettiği anlar olabiliyor. Önemli olan bunun uzamaması. Ben her zaman söylüyorum, bu kadar zor şartlarda ani bir sözsel tepkinin ciddi bir yaptırımı olamaz ancak ısrarı olması halinde mutlaka müdahale edilmeli. Burada doğruları da yanlışları da size göstermek zorundayız, çünkü yarışmacıların adada kalıp kalmalarına izleyici karar veriyor. Bizim böyle durumları izleyiciden gizleme hakkımız olmadığını düşünüyorum. Keşke herkes sinirlerine her zaman hakim olsa ama sinirlerine hakim olamayan yarışmacı da seyirciler tarafından değerlendirilebilmeli.

  • Soru: Ünlüler kazandığında daha coşkulu anons ettiğinizi ve tebrik ettiğinizi gözlemliyoruz. Doğru mudur? 

Bu kesinlikle doğru değil. O anki yarışma rekabetiyle orantılı olarak ben de heyecanlanabiliyorum. Ancak Survivor'un hiçbir anında Ünlüler veya Gönüllüler ayrımı yapmadım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
3
3
2
0