Görüş Bildir
Haberler
Acılarla Dolu Bir İlişki Yaşayan Perihan Savaş'ın İbrahim Tatlıses'ten Çocuğu, Hatta Torunları Varmış!

Acılarla Dolu Bir İlişki Yaşayan Perihan Savaş'ın İbrahim Tatlıses'ten Çocuğu, Hatta Torunları Varmış!

R.G.
30.11.2020 - 11:21

Büyük aşklar büyük skandallar da barındırıyor. tıpkı İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın aşkında olduğu gibi. 'Peki, bu aşk nasıl başladı? Neden bitti? Nasıl bitti? İkilinin çocuklarına ne oldu? Yoksa o çocuk da şarkıcı mı oldu?' İşte İbrahim Tatlıses ile Perihan Savaş aşkının hikayesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Film setinde tanışmışlar

Film setinde tanışmışlar

İyi ki Şanlıurfa'da Oxford yokmuş da İbo okuyamamış dedirten bir ses İbrahim Tatlıses. Adana'da inşaat işçiliği yaparken 4 oktavlık sesiyle türkü söylemesi ona şöhretin kapılarını açmış. İlk kırkbeşliği olan Ayağında Kundura'yı çıkarana kadar gazinolarda çalışmış bir süre.

Malumunuz ülkemizde her manken şarkıcı ve her şarkıcı oyuncudur. Bu yan yetenek sayesinde İbrahim Tatlıses sinema filmleri de çekmeye başlamış haliyle. Şöhretine şöhret katmış. İşte bu günlerde tanışmış iki aşık. İbrahim Tatlıses, daha kozasından çıkmamış masum bir ipek böceğiymiş. Perihan Savaş İbrahim Tatlıses'in bozulmamış ruhuna, o saf ve tertemiz kalbine; dürüst, biraz da maço Anadolu çocuğu hallerine vurulmuş. Perihan Savaş'ın güzelliğine zaten diyecek yokmuş. Naif, sakin kişiliği, o muhteşem bakışları İbrahim Tatlıses'in aklını başından almış.

Aşkları kısa sürmüş ama bir ömür yetecek dedikoduyu da arkasında bırakmış

Aşkları kısa sürmüş ama bir ömür yetecek dedikoduyu da arkasında bırakmış

6 yıl süren bu aşkta evlilik olmamış ama birlikte yaşamışlar ve Melek adını verdikleri bir kız çocuğu dünyaya getirmişler. Aşk kadar ayrılığın da normal olduğunu biliyoruz bilmesine de o yıllara dönüp dönemin en önemli gazetelerindeki manşetleri süsleyen haberlere baktığımızda durumlar daha karışık görünüyor. Perihan Savaş ayrılıktan 38 yıl sonra, belki de ilk defa 'çok vururdu' diyerek o günlerde yaşadığı acıları bir cümleyle özetlemiş. Bebeğine hamileyken aldatılmış ve bunu öğrendiğinde üzüntüden bebeğini düşürme tehlikesi yaşamış. Hastanelik olana kadar yediği dayaklar sonrası hapse girmesin diye affetmiş İbrahim Tatlıses'i. Anlaşılan İbrahim Tatlıses'in engellenemez yükselişi o saf delikanlıyı da almış götürmüş yanında. Bugün bile ara ara konuşulan bu konu o dönemde çok dallanıp budaklanmamış, çünkü Türk sinemasının yıldızlarından olan Perihan Savaş bu olaylarla anılmak istememiş.

Torunları da varmış

Torunları da varmış

Bu çalkantılı aşktan geriye kızları Melek Zübeyde Tatlı kalmış. Evli olan ve yakın zamanda üçüncü çocuğunun 2. yaşını kutlayan bu güzel kadın akıllıca manevralarla basından hep uzak tutulmuş. Perihan Savaş kızı ve torunlarıyla geçirdiği güzel günlerini sosyal medyasında paylaşarak her acının bir de ödülü olduğunu anlatmaya çalışıyor belki de, kim bilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
27
10
8
7
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın