Görüş Bildir

ABD bir kez daha polis kamerasından yansıyan görüntülerle çalkalanıyor. Arizona polisinin şüpheli şahsı adeta kurşuna dizdiği anların görüntüleri ortaya çıktı. Polisin kendi yayınladığı görüntülerde silahlı olduğundan şüphelenilen kişinin 5 polis tarafından adeta kurşuna dizildiği dehşet anları açıkça yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Phoenix Şehri Polis Departmanı (PPD), Arizona eyaletinde 28 Aralık'ta 5 polis memuru tarafından silah taşıdığı zannedilerek, vurularak öldürülen Jordan Crawford'un vurulma anına ait görüntüleri yayınladı.

Polis memurlarının silah taşıdığı zannedilen Jordan Crawford'u defalarca vurarak öldürdüğü anlar görüntülere yansıdı.

Bir elini arkasında saklıyordu

Bir elini arkasında saklıyordu

Geçtiğimiz yıl 28 Aralık'ta bir kadının, eski erkek arkadaşının evinin önünde kendisini tehdit etmesi üzerine polise ihbarda bulunmuş, olay yerine gelen PPD memurları sağ elini beline yakın bir yerde tutarak silahlı olduğunu söyleyen 30 yaşındaki Crawford ile karşılaşmıştı.

'Bu bir silah. Görmek ister misin?'

'Bu bir silah. Görmek ister misin?'

Polis kameralarına yansıyan görüntülerde, 'Arkanda ne var dostum?' diyen polis memuruna Crawford, 'Bu bir silah. Görmek ister misin?' diye cevap verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
10
5
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
orumbocukadam

intahar etmenin değişik bir yolunu seçmiş

edwardo

Neresi orantısız güç amk oç editörü?? Polisler uyarıyor adam açık açık diyor ki "Bugün birini öldüreceğim." Sen orantısız güç diyorsun. Keske bizim polisleri... Devamını Gör

mahir riha

İnanılmaz güzel iş çıkarmış amerikan polisi. Hızlarına hayran kaldım. Tebrik ederim, olması gereken olmuş.