Görüş Bildir
Haberler
ABD'de Trump'ın Mitinglerinde Olaylar Çıktı

ABD'de Trump'ın Mitinglerinde Olaylar Çıktı

ABD’de Cumhuriyetçilerin başkan adayı olmak için kampanya yürüten Donald Trump’ın Chicago’daki mitingi öncesinde olaylar çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milyarder iş adamı Trump, gelecek hafta Illinois eyaletinde yapılacak ön seçim öncesinde Chicago’da kampanya çalışması kapsamında Illinois Üniversitesi’ndeki bir salonda miting yapmaya hazırlanıyordu.

Ancak miting öncesinde “ırkçılık yaptığı ve göçmenler aleyhine politikalar önerdiği” gerekçesiyle protestoda bulunmak isteyen yüzlerce kişi, binlerce Trump taraftarının doldurduğu salonun içinde ve dışında toplandı. 

Gergin bir ortam oluşması üzerine Trump’ın kampanya ekibi, güvenlik gerekçesiyle mitingin iptal edildiğini duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İptal anonsunun yapılmasının ardından bazı Trump karşıtları ile destekçileri arasında sözlü tartışmalar ve sonrasında arbede yaşandı. Gergin ortamda bazı kişilerin yumruklaştığı görüldü.

Gerilimin artması üzerine salona çok sayıda polis girdi. Kavgaya karışan birkaç kişi gözaltına alındı.

St. Louis’de gözaltılar

İçeriğin Devamı Aşağıda

Donald Trump, Missouri eyaletinin St. Louis kentinde düzenlediği miting sırasında da protesto edildi. Protestolar nedeniyle Trump’ın taraftarlarına seslendiği etkinlik yaklaşık 10 dakika duraksadı.

St. Louis’deki gösterilerde protestoculardan en az 10 kişinin gözaltına alındığı, bir kişinin ise yaralandığı açıklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
19
19
4
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cnsfrd

Trump bize Amerika'nın görmediğimiz (cahil-ırkçı-kafatasçı-faşist) bölmünü gösteriyor. ABD'de belli bi üst kitle ve akıl var ülkeyi ileri iten. Büyük kalabal... Devamını Gör

Ewok The Hutt

Amerikada da "Seni başkan yaptırmayacağız!!" çığlıkları yükseliyo ama bizdeki gibi sike sike başkan olmasın sonra..