Görüş Bildir
Haberler
AA'nın Yeni Genel Müdürü Kazancı

AA'nın Yeni Genel Müdürü Kazancı

Onedio Medya
16.12.2014 - 03:50 Son Güncelleme: 17.12.2014 - 09:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kemal Öztürk’ün istifa etmesinin ardından boşalan Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü görevine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Şenol Kazancı atandı. 

AA'nın verdiği bilgiye göre Yönetim Kurulu Başkanvekili Salih Melek, yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Nihat Erdoğmuş, Prof. Dr. Mehmet Refik Korkusuz ve Mücahit Küçükyılmaz’ın katıldığı toplantıda, Şenol Kazancı, Anadolu AjansıYönetim Kurulu üyeliğine oy birliğiyle seçildi.

Toplantıda ayrıca Kazancı’nın, AA Yönetim Kurulu Başkanı seçilmesi ve Genel Müdür olarak atanması da kararlaştırıldı. 

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı’nın başkanlığındaki heyet, daha sonra Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan tarafından kabul edildi. 

Başbakanlık Merkez Bina'daki kabul, basına kapalı gerçekleşti. Yaklaşık 1 saat süren kabulde, AA Yönetim Kurulu Başkanvekili Salih Melek ile üyeler Mücahit Küçükyılmaz, Refik Korkusuz ve Nihat Erdoğmuş da hazır bulundu.  

Şenol Kazancı kimdir? 

1975 yılında İstanbul’da doğan Kazancı Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitiren Kazancı 2009 yılında, 32 yaşındayken TVNET’in genel yayın yönetmenliği görevine getirildi.

Kazancı ayrıca Yeni Şafak Gazetesi’nde de yazarlık yaptı. Kazancı 2011 yılında ise Başbakanlık Başdanışmanlık görevine atandı. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine getirilen Kazancı eş zamanlı olarak Kurumsal İletişim Başkanlığı görevini de yürütüyordu. İngilizce ve Almanca bilen Şenol Kazancı evli ve iki kız çocuğu babası.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0