Görüş Bildir
Haberler
48 Saat Boyunca Uzaya Çıkmak İçin 7 neden

48 Saat Boyunca Uzaya Çıkmak İçin 7 neden

ODTÜ GGT
04.04.2017 - 13:18

NASA International Space Apps Challange, dünya çapında birçok şehirde 48 saat süren uzay araştırması üzerine yoğunlaşmış uluslararası bir kitle işbirliğidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. NASA size 48 saat boyunca Area 51'in bilgilerini verse...

Bu organizasyon, hem yeryüzündeki hem de uzaydaki yaşamda geçerli küresel ihtiyaçlara cevap vermek için NASA kaynaklarını kullanarak çözümler üretmeyi içerir.

2. Uluslararası rekabet fırsatını sunsa...

NASA tarafından 5 yıldır düzenlenen Space Apps Challenge bu sene 143 şehirde düzenleniyor.Sen etkinliğin bir katılımcısı olarak ülkemizi uluslara arası platformda temsil edebilirsin.

3. Peki bu etkinlik sadece dünya ile sınırlı kalmasa..

Etkinlik esnasında NASA nın belirlediği zaman diliminde uzaydaki astronotlar ile katılımcılar arasında canlı bağlantı sağlanacak  bu sayede uzaydaki astronotların yaşamına canlı olarak tanıklık edeceksiniz.

4. Çözüm fikrinize NASA hayat verse...

Bu zorlu rekabetin sonunda NASA değerlendirmesinin ardından kazanan fikirler NASA projelerinde kullanılarak hayata geçirilecektir.

5. Katılım için sınırlama olmasa...

Yarışmaya katılmak için uzman kod yazarı, astrofizikçi ya da mühendis olmak gibi şartlar aranmamakta olup, herkesin katılımına açık bir yarışmadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tüm bunların sonunda ödül kazansanız..

Etkinlik sonunda katılımcılara NASA sertifikası ve kazanan ekibe NASA tarafından belirlenen ödüller verilecektir.

7. Tek yapman gereken başvurmak

7. Tek yapman gereken başvurmak

NASA, bu seneki etkinliğin Ankara ayağını ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu ile birlikte yürütmeye karar verdi.Siz de katılımcı olmak isterseniz tek yapmanız gereken spaceapps.odtuggt.org sitesine girip başvurmak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın