Görüş Bildir
Haberler
30 Ocak Survivor 16. Bölüm Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

30 Ocak Survivor 16. Bölüm Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Müge Kakşi
31.01.2021 - 12:43

Survivor 4. hafta 16. bölümüyle dün akşam ekranlardaydı. Haftanın ilk Dokunulmazlık Oyunu heyecanlı dakikalara neden olurken Dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı ve Gönüllülerden birinin elemeye gitmesine neden oldu. 4. haftanın 1. eleme adayı ise yapılan oylama ile Duygu oldu. Peki Survivor Duygu kimdir? Dün akşamki bölümde neler yaşandı? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Haftanın İlk Eleme Adayı Duygu Oldu

Haftanın İlk Eleme Adayı Duygu Oldu

Survivor'ın Cuma akşamı yayınlanan bölümünde ünlüler ve gönüllüler ilk olarak market oyununda karşı karşıya geldi. 7-5'lik skor ile market oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

Dün akşamki kıyasıya rekabetin yaşandığı haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ise kazanan ünlüler oldu. Ünlüler 10'a 6'lık bir skorla dokunulmazlık oyununu kazandı.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımının eleme adayı belirlemek için oy kullandığı konseyde heyecan dolu anlar yaşandı. Oy birliği ile belirlenen haftanın ilk eleme adayı ise Duygu oldu.

Duygu yaptığı açıklamada, 'Bekliyordum zaten, çok şaşıracağım bir şey değildi. Diyecek bir şeyim yok. Herkesin kararına saygı duyuyorum ama pes etmeyeceğim' ifadelerini kullandı.

Survivor Duygu Kimdir?

Survivor Duygu Kimdir?

Survivor gönüllüler kadrosuna katılan Duygu Serap Salman, 19 Mayıs 1997 doğumludur. 24 yaşındaki Duygu Serap Salman Ağrı Doğubeyazıt doğumludur ve  İstanbul'da yaşamaktadır.

6 yaşından bu yana spor ile ilgili olduğunu söyleyen Survivor Duygu Salman, neredeyse dahil olmadığı branş kalmadığını ifade ediyor.

Survivor 2021’de Gönüllüler takımı adına yarışacak olan Duygu Serap Salman fiziksel olarak hızlı ve kuvvetli olduğunu dile getiriyor. Survivor Duygu, 1.67 boya ve 61 kiloya sahip.

Duygu Serap Salman, Yeni Levent Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Haliç Üniversitesi BESYÖ bölümünü kazanıyor ve bölümü yarıda bırakıyor.

Voleybol, hentbol, futbol, MMA, boks, crossfit ile ilgilendiğini söyleyen Survivor Duygu, bu sporların bir çoğunda iyi durumda olduğunu dile getiriyor.

2021 Survivor yarışmacısı Duygu Serap, 3 kız 2 erkek kardeşi olduğunu belirtiyor. Survivor Duygu, yarışmayı kazanması halinde yarım kalan eğitimlerini tamamlamayı hedefliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın