Görüş Bildir
Haberler
Hollanda'da 3 Türk Ölü Bulundu

Hollanda'da 3 Türk Ölü Bulundu

Onedio Medya
08.03.2015 - 12:00 Son Güncelleme: 08.03.2015 - 12:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hollanda’da Gaziantepli oldukları belirlenen aileden bir baba, 18 yaşında oğlu ve 10 yaşındaki kızı silahlı vurulmuş olarak bulundu.

Hollanda’nın Kuzeyindeki Brabant eyaletinde Etten-Leur kasabasında bir Türk ailenin üç ferdi evlerinde ölü bulundu. Gaziantepli oldukları belirlenen aileden bir baba, 18 yaşında oğlu ve 10 yaşındaki kızı silahlı vurulmuş olarak bulundu. Özellikle 10 yaşındaki kız çocuğunun ölümü, bölge halkını hüzne boğdu.

Polis olay yerine geldiğinde üç kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. Olayın meydana geldiği sitede yaşayan diğer Türkler, cinayetin aile içi hesaplaşma nedeniyle işlenmiş olabileceğini dile getirdiler. Ölenlerin cesetleri otopsi için morga kaldırılırken, polis basına bilgi vermekte dikkatli davrandı.

Cinayetin eşinden boşanmak üzere olan anne tarafından işlenmiş olabileceği öne sürüldü ancak bölge emniyet müdürlüğü, annenin ifadesinin alındığını ve cinayetle ilgisi olmadığını bildirdi.

Emniyet müdürlüğü, cinayetin işlendiği binada teknik incelemenin devam ettiğini belirterek, cinayette ölenlerin yakınlarının bir araçla söz konusu adresi getirildiklerini binaya alınarak kimlik tespiti yaptırıldığını bildirdi.

Emniyet Müdürlüğü, teknik incelemeler sonuçlandıktan ve bazı kişilerin ifadeleri alındıktan sonra bir basın toplantısı ile olay hakkında basına bilgi verileceğini bildirdi.

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/3-turk-olu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0