Görüş Bildir
Haberler
3 Soruda Seks Hayatın İçin Öneriler Sunuyoruz!

3 Soruda Seks Hayatın İçin Öneriler Sunuyoruz!

Aburoski
08.09.2018 - 15:39 Son Güncelleme: 22.11.2018 - 12:42

Belki bir Haydar Dümen olamayız ama sana 3 soruda güzel önerilerle geldik! Buyrun bakalım testimize...

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Son bir kere seks pozisyonu deneme hakkın olsa hangisini tercih ederdin?

2. Dünyanın en zengin insanı olacaksın fakat seks hayatın tamamen bitecek. Hangisine hiç düşünmeden koşardın?

3. Ve son olarak, sence iyi bir seks için karşındaki insana karşı duygusal bir şeyler hissetmek zorunda mısın?

Her durumda rahat olun!

Evet, verdiğin cevaplara göre sana söyleyeceğimiz en önemli öneri özellikle rahatlıkla ilgili olacak. Biliyorsun ki iyi bir cinsel hayat, iyi bir performans için rahatlık oldukça önemli. Çıplakken ya da yeni bir şey denerken olabildiğin kadar rahat olmalısın. Çıplakken rahat olmak için özellikle vücudunu sevmelisin. Vücut sevmekten bahsederken illa ki genel güzellik algılarındaki gibi bir insana dönüşme zorunluluğun yok. Kaslı bir erkek ya da dolgun memelere sahip bir kadın olmak zorunda değilsin. Vücudun nasıl olursa olsun sevdiğinde ve kendine güvendiğinde her şey daha güzel olacak. 

Ayrıca kendi vücudunuza dokunmak ve keşfetmek için çekinmeyin. Vücudunuzu tanıyorsanız. Hassas noktalarınızı iyi biliyorsanız. Orgazm sorununuz varsa aşabilirsiniz. Ve istediğiniz gibi bir orgazm yaşamak istiyorsanız da bu zamana kadar denemediğiniz seks pozisyonları varsa denemelisiniz. Ayrıca yeniliklere de kesinlikle açık olun. Aynı zamanda da partnerinizle açık olarak konuşun. Yani ne istiyorsanız ona söyleyin. Her şeyi ona bırakmayın. Partnerinizin sizin ne istediğinizi bilmesi, cinsel hayatınız için iyi olabilir.

Yeniliklere açık olun!

Evet, verdiğin cevaplara göre sana söyleyeceğimiz en önemli öneri yeniliklere açık olmakla ilgili olacak! Biliyorsun ki seks, farklılıkları ve yenilikleri sever. Sen de buna ayak uydurup, belki de bu zamana kadar asla yapmam dediğin bir şey denemelisin. Bu yeni ve zorlayıcı seks pozisyonları ya da farklı mekanlar olabilir. Orada seçimi sana bırakıyoruz. Fakat bizce hepsini yavaş yavaş denemelisin. Aklın hiçbir şeyde kalmasın değil mi? 🤓

Yatak odası dışında hiç farklı bir yerde seks yapmayı denedin mi? Bir düşün bakalım en son neredeydin? Sana tabii ki de dışarıya çık demiyoruz fakat ilk önce kocaman evinin bölümlerini kullanabilirsin. Bu istediğin her yer olabilir. Artık yatak odasından çıkmanın zamanı geldi de geçiyor. Bulunduğun ortamı da güzelleştirebilirsin. Loş ışıklar ya da mumlar hadi bir de müzik olsun. Bak o zaman dünya nasıl da güzelleşiyor sizin için! Aynı zamanda da hassas noktalarını keşfetmeyi unutma. Bu noktaları keşfederek partnerini istediğin şekilde yönlendirebilirsin. Cinsel hayatında yönlendirmekten de çekinme!

Partnerinize iltifat edin!

Evet, verdiğin cevaplara göre sana söyleyeceğimiz en önemli öneri iltifat konusunda olacak! Partnerine öncelikle değer vermelisin. Bu kadın ya da erkek farketmeksizin karşındaki insanı asla bir seks objesi olarak görmemelisin. Hiçbir şey duygusuz olduğunda güzelleşmiyor. Duygular seks hayatını da güzelleştirir. Seks öncesinde ve özellikle seks sırasında partnerinizle konuşup ona iltifatlar edin! Bu sizin de partnerinizin de hoşlanacağı bir hamle. Ve aynı zamanda daha çok heyecan katmak için, görsel olarak değişik şeyler deneyebilirsiniz. Değişik kıyafetler gibi...

Bu arada partnerinize erotik filmler izlemek için teklifte bulunabilirsiniz. Bu daha çok heyecan verici olabilir. E filmden sonrasını da biz söylemeyelim. 😎Ayrıca zaman da çok önemli. Sürekli aynı saatte gece yatak odasına geçmek zorunda değilsiniz. İstediğiniz saatlerde seks yapabilirsiniz. Böyle bir kural olmadığını biliyorsun bu yüzden sabah, öğle ne zaman istiyorsanız harekete geçin! Havanın kararmasını beklemeyin!

Ön sevişmeyi uzatın!

Evet, verdiğin cevaplara göre sana söyleyeceğimiz en önemli öneri ön sevişme konusunda olacak. Biliyorsun ki uzmanlar sürekli olarak iyi bir seks hayatı için ön sevişmenin ortalama 20 dakika civarında olması gerektiğini söylüyor. Umarız ki sen de bu zaman kadar bu uyarıyı dikkate alarak cinsel hayatını daha iyi bir duruma getirmişsindir. Eğer ki 20 dakikadan daha az ise artık bu hayatı yapma. Çünkü ön sevişme adeta zafere giden yolda senin başlangıcın olacak. Bu nedenle bu önerimizi dikkate almalısın!

Ayrıca kendinizi de o an seksin akışına bırakın. Nereye gideceğini bilmeseniz de bazen içgüdülerinize kulak vermeyi öğrenin. Bırakın seks sizi alıp götürsün, her yere çit çekmeyin. O çitlerden kurtulduğunuzda her şey daha güzel olacak.

Cinsel hayatınızla ilgili konuşun!

Cinsel hayatınızla ilgili konuşun!

Evet, verdiğin cevaplara göre sana söyleyeceğimiz en önemli öneri partnerinle iletişim konusunda olacak. Yani seks sırasında değil de günlük hayatın akışı sırasında cinsel hayatınızla ilgili konuşmalar yapabilirsiniz. Hatta birlikte cinsel hayatınızla ilgili daha ne gibi değişiklikler yapabileceğinizi konuşabilirsiniz. Birbirinizle olan bu fikir alıverişi sizi güzel yerlere götürebilir. Cinsel hayatınızı daha eğlenceli ve daha farklı kılmak için birbirinize açık olun. 

Bu arada en önemlisi de partnerinizin isteklerine kulak verin. Biliyorsun ki seks ortak rızaya dayalı bir durum. Rızası olmadığı sürece ısrar etmeyin. Israr etme durumunda alınacak zevk artacağına düşüyor. Kendinize zarar bu durum. Bu nedenle ikinizinde istekli olduğu zamanlarda birlikte olabilirsiniz.

Orgazm konusunda dürüst olun!

Evet, verdiğin cevaplara göre sana söyleyeceğimiz en önemli öneri orgazm konusunda olacak! Cinsel ilişkinin bireylerde yaratttığı mutluluk vs elbette ki tartışılmaz fakat konumuz orgazm olunca o mutluluk sahteliğe dönüşüyor. Orgazm olmuyorsanız orgazm taklidi yapmanıza gerçekten gerek yok. Bu durumu partnerinize anlatarak ortak bir noktada buluşup bu durumu aşabilirsiniz. Karşılıklı isteklerinizden bahsedebilirsiniz. 

Nasıl bir seks istiyorsanız partnerinize çekinmeden söyleyin. Bu durumdan kesinlikle utanmayın. Denemek istediğiniz pozisyonlarda açık olun ve eğer denemek istemediğiniz pozisyon varsa da ona gönül rahatlığıyla söyleyin. Sizin vücudunuz üzerinde gezinmesine izin verin. Birbirinizin vücudunu keşfetmelisiniz. Bu daha iyi seksin şartlarından sadece biri.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
74
63
26
25
23
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
iremhas3

çekiştirme gız lvlkğgofrkşnşhlbghğngpşğ

psaiidfl

Bir erkeğe orgazm konusunda dürüst olun önerisi vermek!! Saklayamıyoruz ki.

Musa Emre Aslan

x factor ne öyle la sakat bırakır