Görüş Bildir
Haberler
Senin Hassas ‘G’ Noktan Nerede?

etiket Senin Hassas ‘G’ Noktan Nerede?

Aburoski
26.06.2018 - 19:20

Hangi bölgenin hassas olduğunu merak ediyorsan hemen cevaplayalım. 

Hadi testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da!

3. Burcunu da seç bakalım!

4. Peki sana dokunulmasından hoşlanır mısın?

5. Arkadaşlarınla eğlenmeye gittin ve moralini bozacak bir şey oldu. Modunun düştüğünü arkadaşların anlayabilir mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Noktaların rengi ne?

6. Noktaların rengi ne?

7. Son olarak, bu evlerden hangisinde oturmak istersin?

Ayakların!

Yatakta bazen yumuşak bazen de sert olabiliyorsun. Zevk ve şehvet dolu birisin. En hassas noktan da ayakların! Makyaj yapılsa dünyalar senin oluyor.

Cinsel organın!

Cinsellik senin için aşırı önemli. Tutkulusun ve cinselliğini yoğun yaşıyorsun. Ve senin de en hassas noktan cinsel organın! Keşfedilmeye de ihtiyacın var.

Başın!

Yatakta çok sıcaksın ve tutkulusun. Senin de en hassas noktan başın! Saçına masaj yapıldığına bulutların üzerinde hissediyorsun kendini. Kuş gibi hafifliyorsun. Gözlerinin kapalı olmasından ve tutkulu bir şekilde öpülmekten çok hoşlanıyorsun.

Belinden boğazına kadar!

Belinden boğazına kadar!

Rutine ve monotona eğilimlisin. Senin hassas noktanı bulmak zor. Biz bulduk ama! Belinden boğazına kadar olan bölge hassas noktan.

Karnının kenarları ve boynun!

Sezgilerin çok yüksek. Karnın etrafına ve boynuna dokunulmasından çok hoşlanıyorsun. Bu bölgelere güzel kokulu kremlerle masaj yapılırsa ve tutkuyla öpülürse zirvelere çıkıyorsun.

Baldırın!

Baldırın!

Aldatmaya çok meyillisin bunu söylemeden geçmeyelim. Yatakta sana zevk veren hassas noktan baldırların! Masaj yapıldığında kendinden geçiyorsun. Ne istediğini de çok iyi biliyorsun.

Ellerin, kolların ve omuzların!

Çok hassas bir yapın var. Yatakta da zayıf noktan ellerin, kolların ve omuzların! Kesinlikle yorulmak nedir bilmiyorsun. Bitmek bilemeyen bir enerjin var. Hızına kimse yetişemiyor. Dirseklerine dokunulmasına dayanamıyorsun.

Bacakların!

Her zaman yenliklere açıksın. Uyarıldığında yapamayacağın şey yok senin! Sen yatakta da çok başka birine dönüşüyorsun. Hassas noktan da bacakların! Yavaş yavaş dokunulmasından ve masaj yapılmasından çok hoşlanıyorsun.

Boynun!

Boynundan öpülmeyi kim sevmez değil mi? Cildin çok hassas bu nedenle sana hassas davranılması gerekiyor. Sertliği sevmiyorsun. Sakince boynundan öpülmeye ve okşanmaya bayılıyorsun.

Uyluk bölgesi!

Uyluk bölgesi!

Ateşli, tutkulu, sıradışısın. Uyluk bölgen senin hassas noktandır. Uyarıldığında zirveye çıkabilirsin. Sana insanlar sevgi dolu yaklaşırsa karşılığını alırlar!

Dudakların!

Dudakların!

Son derece talepkarsın.  Senin hassas noktanı keşfetmek için büyük bir mücadeleye girişmek gerekiyor. Kalbinin ve belinin üst taraflarında dolaşılmasını seversin. Acele edilmesinden de hiç hoşlanmazsın. En önemli hassas noktan ise dudakların!

Kasık bölgen ve karnın!

Hassas noktan kasık bölgen ve karnın! Göbek ve çevresinin öpülmesinden çok hoşlanıyorsun. Zevkin doruklarına bu küçük dokunuşlarla çıkabiliyorsun!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
403
263
124
79
66
64
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
B. Barnes

boynum olması gerekiyordu el kol omuz ne güreşiyormuyuz amk

byun baekhyun

dirsek mi? yok daha memeler

elanur

bacakların demiş ben bacaklarıma dokunulunca kitleniyorum tikim var aq