Görüş Bildir
Haberler
TV
26 Eylül- 2 Ekim Haftasının En Popüler Dizi ve Programları Açıklandı!

26 Eylül- 2 Ekim Haftasının En Popüler Dizi ve Programları Açıklandı!

Elif
04.10.2022 - 22:43

Bu sezon ekranlarda birbirinden başarılı yapımlar yer alıyor. Eğlence ve yarışma programlarından dizilere kadar çeşitli yapımlar hemen her akşam izleyicilerle buluşuyor. Diziler ve televizyonla ilgili gelişmeleri ortaya koyan ADBA, geçtiğimiz hafta sosyal medyada en çok konuşulan yapımları açıkladı. 26 Eylül - 2 Ekim arasında ses getiren yapımlardan bazıları ise şaşırtmadı. Geçen haftanın en çok konuşulan dizi ve programlarına gelin birlikte bakalaım.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

10) Kardeşlerim

10) Kardeşlerim

Hayattaki her zorluğun, engelin üstesinden gelmeye çalışan ve hiçbir durumda birbirinden kopmayan dört arkadaşın hayatlarının anlatıldığı Kardeşlerim dizisi, her hafta cumartesi akşamı ATV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

9) Yargı

9) Yargı

Sınırları olmayan cesaretli avukat Ceylin ile dürüst, saygılı ve mesleğinin bütün ilkelerini yerine getirmeye çalışan Ilgaz savcının hayatlarının kesişmesini konu alan Yargı dizisi, her pazar akşamı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

8) Gönül Dağı

8) Gönül Dağı

Anadolu'da Gedelli isimli bir kasabada büyük hayaller kurarak yaşayan üç kuzenin hayat hikayelerinin anlatıldığı Gönül Dağı dizisi, her hafta cumartesi günü TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

7) MasterChef Türkiye

7) MasterChef Türkiye

İlk bölümü 2018 yılında yayınlanan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğuna oturduğu yarışma programı MasterChef Türkiye, haftanın her günü TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

6) Müge Anlı İle Tatlı Sert

6) Müge Anlı İle Tatlı Sert

İlk bölümü 2008 yılında yayınlanan ve 15 sezondur ekranlarda bulunan Müge Anlı İle Tatlı Sert, hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

5) Gelsin Hayat Bildiği Gibi

5) Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Islahevinden Karabayır Lisesi'ne gelen beş gencin, coğrafya öğretmeni Sadi Payaslı ile hayatlarının kesişmesini anlatan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, her hafta perşembe akşamı Show TV'de izleyicilerle buluşuyor.

4) Yalı Çapkını

4) Yalı Çapkını

Gaziantep'in en köklü ailelerinden biri olan Korhan Ailesi'nin el bebek büyütülen torunu Ferit'in görücü usulü evlendirilmesini konu alan Yalı Çapkını dizisi, her hafta cuma akşamı Star TV'de izleyicilerle buluşuyor.

3) Teşkilat

3) Teşkilat

Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan ekibin hem iş hayatını hem de özel yaşamını konu alan Teşkilat dizisi, her hafta pazar akşamı TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

2) Tozluyaka

2) Tozluyaka

Birbirinden farklı yaşam tarzlarından gelen öğrencilerin gelişen arkadaşlıklarını ve umutlarını konu alan Tozluyaka dizisi, her hafta pazar akşamı FOX TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

1) Duy Beni

1) Duy Beni

Arkadaşına araba çarpmasından sonra katili bulmak için zenginlerin bulunduğu koleje giden Ekim'in ve arkadaşlarının hayatlarının anlatıldığı Duy Beni dizisi, her hafta perşembe akşamı Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın