Görüş Bildir
Haberler
25 Akademisyen Alınacak! Trabzon Üniversitesi Akademisyen Alım Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

25 Akademisyen Alınacak! Trabzon Üniversitesi Akademisyen Alım Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Sunay Korkmaz
06.01.2021 - 16:48

Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü bir açıklama yaparak; İlahiyat Fakültesinde 4, Fatih Eğitim Fakültesi ile Devlet Konservatuvarında 2'şer, Şalpazarı Meslek Yüksekokulu, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler ile Spor Bilimleri fakültelerinde birer doktor öğretim üyesi görevlendirileceğini duyurdu. Peki, Trabzon Üniversitesi akadamisyen alım başvurusu ne zaman bitecek? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzon Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre, İlahiyat Fakültesinde 4, Fatih Eğitim Fakültesi ile Devlet Konservatuvarında 2'şer, Şalpazarı Meslek Yüksekokulu, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler ile Spor Bilimleri fakültelerinde birer doktor öğretim üyesi görevlendirilecek.

Güzel Sanatlar Fakültesi ile Tonya Meslek Yüksekokuluna 2'şer, Devlet Konservatuvarı ile Rektörlük örgütü bünyesindeki Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Teknoloji Transferi ve Proje Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğüne birer öğretim görevlisi atanacak.

Ayrıca, İlahiyat Fakültesine 2, Spor Bilimleri ile Hukuk fakültelerine de birer araştırma görevlisi alınacak.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Kadrolara başvurular, 13 Ocak'a kadar yapılabilecek.

Aşağıdaki Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın