Görüş Bildir
Haberler
22 Kasım Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Havalar Soğuyacak mı?

22 Kasım Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Havalar Soğuyacak mı?

Müge Kakşi
22.11.2022 - 03:22

Kasım ayının sonuna yaklaşırken hava sıcaklıklarında hissedilir bir düşüş yaşandı. Kışın yüzünü gösterdiği şu günlerde yurdun birçok bölgesinde de şiddetli yağışlar başladı. Peki bugün hava nasıl olacak? Salı günü yağmur yağacak mı? İşte 22 Kasım Salı İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (22 Kasım) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (22 Kasım) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Mersin, Osmaniye, Hatay, Giresun çevreleri ve Adana'nın doğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Kıyı Ege, Antalya'nın doğusu ile İstanbul'un kuzey çevrelerinde kuvvetli, Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve doğusunda, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden (Lodos) kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde (40-90 km/saat) esmesi bekleniyor.

22 Kasım Salı Ankara Hava Durumu

22 Kasım Salı Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 14 derece, en düşük ise 7 derece olması bekleniyor. Havanın ise sabahın ilk saatlerinden itibaren yağışlı akşama doğru ise bulutlu olması bekleniyor.

22 Kasım Salı İstanbul Hava Durumu

22 Kasım Salı İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün sabahın ilk saatlerinde yağışlı olacak havanın öğlenden sonra bulutlu ve akşam ise az bulutlu olması bekleniyor. Hava sıcaklığının ise en yüksek 15 derece, en düşük 12 derece olacağı tahmin ediliyor.

22 Kasım Salı İzmir Hava Durumu

22 Kasım Salı İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 20 derece, en düşük ise 13 derece olacağı tahmin ediliyor. Sabahın ilk saatlerinde gök gürültülü yağmurlu olan havanın, sonrasında bulutlu ve az bulutlu olması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın