Görüş Bildir
Haberler
22 Eylül Perşembe Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hava Sıcaklıkları Düşüyor!

22 Eylül Perşembe Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hava Sıcaklıkları Düşüyor!

Elif
22.09.2022 - 00:27

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu raporunu yayınladı. Yaz mevsiminin bitmesiyle birlikte ülkenin birçok yerinde sıcaklıkların 10 dereceye kadar düşeceği belirtildi. Vatandaşlar ise pek çok bölgede görülen kuvvetli yağışların devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 22 Eylül Perşembe il il hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınlanan son raporunda Marmara, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz'in batı ve doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınlanan son raporunda Marmara,  Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz'in batı ve doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği belirtildi.

İstanbul, Sakarya, Bursa ile Yalova çevrelerinde ve Kırklareli'nde akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağış bekleniyor. Ayrıca  Antalya çevrelerinde gök gürültülü yağış beklenirken, Doğu Akdeniz ve Kuzey Ege'de ise kuvvetli rüzgar yaşanacağı belirtildi.

22 Eylül Perşembe İstanbul Hava Durumu

22 Eylül Perşembe İstanbul Hava Durumu

22 Eylül Perşembe günü İstanbul'da havanın parçalı bulutlu ve aralıklı olarak sağanak yağışlı olacağı bekleniyor. En düşük sıcaklığının 13, en yüksek sıcaklığın ise 18 olacağı tahmin ediliyor.

22 Eylül Perşembe Ankara Hava Durumu

22 Eylül Perşembe Ankara Hava Durumu

22 Eylül Perşembe günü Ankara'da havanın parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. En düşük sıcaklığın 12, en yüksek sıcaklığın ise 20 olacağı tahmin ediliyor.

22 Eylül Perşembe İzmir Hava Durumu

22 Eylül Perşembe İzmir Hava Durumu

22 Eylül Perşembe günü İzmir'de havanın parçalı ya da az bulutlu olması bekleniyor. En düşük sıcaklığın 18, en yüksek sıcaklığın ise 23 olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın